ارزهای دیجیتال

پرداخت سوبسید باید جایگزین ارز ترجیحی شود – افق میهن

عبدالرهزا یاغوب زاده ، رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان دستگاههای پزشکی ، از دستورالعمل های اختصاص ترجیح ارز انتقاد کرد و بر لزوم حذف چندین ارز تأکید کرد. با توجه به تجربیات ناکام گذشته ، وی اظهار داشت که دولت به جای اختصاص ارزهای ارزان قیمت برای بهبود معیشت مردم و شرایط اقتصادی کشور ، یارانه های هدفمند را به پایان زنجیره تولید می دهد.

عبدالرسزا یاغوب زاده ، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی ، در مصاحبه ای گفت: “افرادی که معتقدند ما باید برای نرخ ارز نرخ های مختلفی داشته باشیم و به ارزهای چند منظوره اعتقاد داشته باشیم ، سوء تفاهم از شرایط اقتصادی کشور دارند.”

وی افزود: “تجربه اختصاص یارانه ها با قیمت پایین تر برای تأمین نیازهای افرادی مانند محصولات دارویی ، تجهیزات پزشکی ، کالاهای اساسی و موارد دیگر نشان داده است که نیمی از منابع در نهایت به عموم نمی رسند و در وسط ناپدید می شوند.” بخش اعظم جریانهای اختصاص یافته به تعرفه های پایین تر یا در بازار یا کالاهای دیگر بودند.

یغوب زاده تأکید کرد: “نگاهی به تجربیات سایر کشورها که در آن شرایط مشابه ما نشان داده است که هیچکدام از آنها ارز کمتری نسبت به نرخ بهره بازار برای حمایت از معیشت اختصاص نداده اند.” اگر منابع ارزی محدود و دشوار باشد ، ما باید از منابع ارزی مراقبت کنیم. سیستم ارز پشتیبانی در هیچ کشوری اجرا نمی شود و غیر منطقی و غیرمنطقی است.

وی گفت: “بهتر است دولت تا پایان زنجیره یارانه یارانه برای حمایت از معیشت مردم و ایجاد رونق به جای اختصاص ارز با قیمت پایین تر برای داروها ، تجهیزات پزشکی و کالاهای اساسی ، یارانه بگیرد.” بعضی اوقات مشاهده می شود که این جنایات کالاهای وارداتی خود را بیش از ارزش واقعی خود بیان می کنند و از این تفاوت سود می برند. در حال حاضر واردکنندگان هستند که برای کالاهای وارداتی خود که بیشتر برجسته تر هستند ، سود بیشتری دارند و متأسفانه شبکه ای وجود دارد که با آن بسیار دشوار است.

رئیس تولید کننده و صادرکنندگان دستگاههای پزشکی و خاطرنشان کرد: دولت و مرحله بانک مرکزی برای حذف ارز یک دلیل خوب است و ما امیدواریم که ارزهای ترجیحی کاملاً از بین بروند ، نرخ ارز فقط باید یک نرخ بهره و نرخ بهره رایگان داشته باشد و نرخ بهره رسمی باید بسیار پایین باشد. هرچه اختلاف کمتر باشد ، خطا و خطا کمتر می شود. در این حالت ، ما دیگر نیازی به قوانین پیچیده برای صادرات و واردات نخواهیم داشت و موانع تجارت کشور برداشته می شود.

یاغوب زاده گفت که یکی از اصلی ترین موانع سرمایه گذاری در تولید ، افزایش اختلاف نرخ ارز بین بازار غیررسمی و بازار رسمی است. در این حالت ، تولید کننده به هیچ وجه نمی تواند با محصول خارجی رقابت کند. ارز ارزان به معنای حمایت از تولید خارجی است و این راهنما باید در اسرع وقت رها شود.

وی افزود: در این حالت ، هر تولید کننده ای که کمتر با ارزش است ، یارانه کمتری دریافت می کند و به نوعی جریمه است. در این حالت ، هیچ سرمایه گذاری در تولید انتظار نمی رود. تولید کننده داخلی باید بیشتر پشتیبانی شود و با قیمت رسمی بازار و بازار غیررسمی اثبات نشده است.

یاغوب زاده گفت: “ما امیدواریم که تفاوت جزئی بین مجموعه بازار آزاد و دوره رسمی بازار برای ارزهای تجاری حفظ شود و نرخ بهره حتی برای ثبت رشد تولید و سوء استفاده از متخصصان نیز پایین خواهد بود.” دولت می تواند از معیشت مردم برای بهبود رونق جامعه با دادن یارانه در پایان زنجیره تولید استفاده کند.

در پایان ، رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان دستگاه های پزشکی تأکید کرد: “در سراسر جهان ، پزشکی و وسایل پزشکی به جای ارز ترجیحی یارانه می گیرند.” ما می توانیم مانند تجربیات همه کشورهای جهان ، به جای پرداخت ارز ترجیحی با پرداخت یارانه و تهیه بیمه ، پزشکی و وسایل پزشکی به افراد.

منبع: ibna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا