اخبار اقتصاد ایران

پرداخت وام ۱۵۰ میلیونی برای یارانه بگیران کمیته امداد

متقاضیان تسهیلات خوداشتغالی می توانند از بانک سپه وام ۱۵۰ میلیون تومانی با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۸۴ ماهه دریافت کنند. جزئیات بیشتر این وام در زیر بررسی می شود.

متقاضیانی که در بانک سپه حساب قرض الحسنه دارند می توانند با ارائه معرفی نامه از سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، وام ۱۵۰ میلیون تومانی با سود ۴ درصد از این بانک دریافت کنند. کمیته امداد امام خمینی. حداقل مبلغ پرداختی بانک به متقاضیان این تسهیلات ۲۰ میلیون تومان است و بانک سپه سقف این تسهیلات را برای کارفرمایان ۳۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته است.

شرایط دریافت وام خوداشتغالی از بانک سپه

متقاضیان برای دریافت وام ۱۵۰ میلیونی از بانک سپه باید حساب قرض الحسنه پس انداز با حداقل موجودی ۱۰۰ هزار تومان در این بانک افتتاح کنند. همچنین متقاضیان موظف به ارائه معرفی نامه از سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و کمیته امداد امام خمینی (ره) به بانک می باشند.

از دیگر شرایط دریافت تسهیلات، ارائه ضامن رسمی از سوی متقاضیان به بانک سپه است. از سوی دیگر کسانی که چک برگشتی یا بدهی به بانک دارند، نمی توانند تسهیلات خوداشتغالی بانک سپه را دریافت کنند.

گفتنی است متقاضیان برای تشکیل پرونده باید ۱۰۰ هزار تومان به بانک پرداخت کنند. برای دریافت این تسهیلات نیازی به انسداد ودیعه نیست و فقط کافی است ضامن معرفی کنید.

اقساط وام ۱۵۰ میلیونی بانک سپه چقدر است؟

افرادی که از بانک سپه وام ۱۵۰ میلیونی برای خوداشتغالی دریافت می کنند ملزم به بازپرداخت تسهیلات دریافتی در بازه زمانی ۸۴ ماهه و با نرخ کارمزد ۴ درصد هستند.

افرادی که ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت می کنند باید ماهانه دو میلیون و ۵۰ هزار تومان بابت اقساط تسهیلات در مدت ۸۴ ماه به بانک سپه پرداخت کنند. در نتیجه کل مبلغ اصل و سودی که وام گیرندگان مکلف به پرداخت آن به بانک در پایان دوره بازپرداخت هستند، ۱۷۲ میلیون و ۲۸۶ هزار تومان خواهد بود.

کروم

ناگفته نماند در صورت تاخیر اقساط متقاضی، سود تسهیلات با سپرده ۱۲ درصدی محاسبه می شود./تجارت نیوز

آیا می توانیم با یارانه نقدی وام بگیریم؟

گرفتن وام با کارت یارانه ای بدون نیاز به ضامن یکی از بحث های داغ سال های اخیر بوده که عوارض زیادی را در پی داشته است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، یکی از مشکلاتی که عموم مردم هنگام دریافت وام از بانک ها و وام با آن مواجه هستند بحث ضمانت و یافتن ضامن معتبر است. به همین دلیل وقتی صحبت از دریافت وام با کارت یارانه می شود، استقبال از این طرح ها به دلیل یارانه گرفتن بیشتر مردم افزایش می یابد.

موضوع وام کارت یارانه ای از سال ۱۳۹۵ با بخشنامه بانک مرکزی آغاز شد، در همان زمان بانک ها اعلام کردند که منابع لازم برای پرداخت وام یارانه ای به مشمولان را ندارند و البته بانک مرکزی هم قرار نداد. هر گونه مسئولیت در شبکه بانکی دو سال بعد همزمان با شیوع ویروس کرونا در ایران، دولت دوازدهم وام های یک میلیون تومانی پرداخت کرد که هر ماه اقساط آن از حساب کارت یارانه متقاضیان کسر می شد.

در ادامه زمزمه های زیادی مبنی بر تخصیص وام با کارت یارانه ای مطرح شد که دولت هر بار آن را تکذیب کرد. با این حال همچنان این سوال وجود دارد که آیا با کارت یارانه می توان وام گرفت؟

در سال های اخیر برخی بانک ها از ظرفیت حساب یارانه نقدی سرپرستان خانوار برای تسهیل در پرداخت وام های خرد استفاده کرده و از این طریق به متقاضیان خود وام داده اند.

به عنوان مثال در اواخر دهه ۹۰ در راستای اجرای دستور بانک مرکزی، بانک کشاورزی برای کشاورزان با کارت اعتباری یارا تسهیلاتی در نظر گرفت. در این طرح کشاورزانی که حساب اعتباری نزد بانک کشاورزی داشتند و یارانه خود را از طریق این بانک دریافت می کردند؛ با استفاده از این کارت می توانستند کالا و خدمات را تا سقف ۵۰ میلیون ریال خریداری کنند و پشتیبانی این کارت نیز حساب های یارانه ای مردم بود.

اما گاهی اخباری مبنی بر تخصیص وام با کارت یارانه ای از سوی برخی قرض الحسنه و بانک ها به گوش می رسد که صحت ندارد. به عنوان مثال چندی پیش کارزاد الحسنایی در تهران مدعی اعطای وام ۱۰ میلیون تومانی با کارت یارانه شد که بلافاصله توسط پلیس فتا تکذیب شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا