پشت پرده تجارت طول عمر و اکسیر جوانی با حمایت میلیاردرها / نوآوریهایی که ممکن است به ما کمک کند بیشتر زندگی کنیم
نیویورک پست نوشت: میلیاردرها در حوزه فناوری، حجم عظیمی از ثروت خود را برای رسیدن به هدف “جوانی ابدی” سرمایه گذاری می کنند و بازار درمان های طول عمر را به یک تجارت ۲۵ میلیارد دلاری تبدیل می کنند.
به گزارش سرویس خواندنی «افق میهن»، بیشتر بخوانید: سام آلتمن، مدیر عامل OpenAI، ۳۹ ساله، و جف بزوس، بنیانگذار آمازون، ۶۰ ساله، میلیون ها دلار در سال های اخیر به آزمایشگاه های بلندمدت مانند Retro Biosciences و Altos Labs اختصاص داده اند. پیتر تیل، یکی از بنیانگذاران پی پال، نیز یک میلیون دلار به بنیاد متوساله کمک کرده است. بنیادی که هدف آن این است که تا سال ۲۰۳۰ افراد ۹۰ ساله را به اندازه افراد ۵۰ ساله نشان دهد.
اما این مسیر با موانع زیادی همراه است.
کسانی که علاقه مند به پیشگیری از پیری هستند با چالش هایی مانند موانع قانونی، سوالات اخلاقی و نگرانی های تامین مالی بلند مدت مواجه هستند.
دیدگاه بنیانگذار متوشالح
دیوید گوبل، مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران Methuselah می گوید: “ما در حال شکست کوچک و سریع هستیم و هدف ما این است که به هدف اصلی خود یعنی نجات جان و نه کسب درآمد برگردیم.”
گوبل که این بنیاد را در سال ۲۰۰۱ تأسیس کرد، فعالیت خود را با این سوال آغاز کرد: “مهم ترین کاری که می توانم انجام دهم چیست؟ برای کسب درآمد بیشتر یا سلامتی بیشتر؟
بنیاد Methuselah تاکنون به موفقیت هایی دست یافته است، از جمله توسعه دستگاهی برای گردش مایع مغزی نخاعی در مغز و حذف سموم مرتبط با آلزایمر، و همچنین فناوری هایی برای حفظ اندام های بدن در دمای زیر صفر.
موانع قانونی و زمانی
یکی از موانع اصلی فرآیند پرهزینه و زمان بر تاییدیه های نظارتی است. گوبل می گوید که توسعه محصولات بیوتکنولوژی ممکن است بیش از ۱۵ سال طول بکشد و حدود ۱ میلیارد دلار هزینه داشته باشد.
او پیشبینی میکند که در آینده نزدیک هیچ داروی خاصی برای افزایش زندگی در دسترس نخواهد بود، اما فناوریهای بسیار پیشرفتهتری مانند “کپسولهای بازسازی بدن” احتمالا تا سال ۲۰۶۰ ظهور خواهند کرد.
مسائل اخلاقی
یکی از چالش های کلیدی در زمینه طول عمر، افق میهن افراد برای مطالعه و زمان مناسب برای مداخله است. همچنین، تاکید بر درمان یک بیماری یا یک عضو بدن ممکن است از در نظر گرفتن اثرات یکپارچه بر کل بدن انسان جلوگیری کند.
در نهایت گوبل بر اهمیت شرایط محیطی مانند آلودگی، رژیم غذایی نامناسب، کم تحرکی و کمبود خواب برای افزایش طول عمر تاکید می کند.