ترندهای روز

پژوهش جدید: چهار دقیقه فعالیت سنگین در روز می‌تواند ریسک حمله قلبی در زنان را نصف کند

پایگاه خبری تحلیلی افق میهن (ofoghmihan.ir):

زنانی که به طور منظم به مدت چهار دقیقه در روز به فعالیت های شدید مانند بالا رفتن از پله ها می پردازند، می توانند خطر حمله قلبی را به نصف کاهش دهند.

بر اساس نتایج یک مطالعه جدید در مجله British Journal of Sports Medicine، کمتر از پنج دقیقه فعالیت شدید در زندگی روزمره تاثیر زیادی بر سلامت قلب دارد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی شدید را کاهش می دهد.

سایر متخصصان می گویند این یافته ها به وضوح نشان می دهد که حرکت و افزایش ضربان قلب، حتی برای چند دقیقه در روز، می تواند برای داشتن قلب سالم بسیار موثر باشد. است

مدت‌هاست که دانشمندان می‌دانند فعالیت‌های سنگین و طولانی مدت با کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است. اما تا کنون مشخص نشده بود که آیا دوره‌های کوتاه‌تر این نوع فعالیت‌ها، که اغلب بخشی از کارهای روزمره هستند، در سلامت قلب نقش دارند یا خیر.

محققان می گویند که این امر به ویژه برای زنانی که به دلایل مختلف نمی توانند به طور منظم ورزش کنند بسیار مهم است. زیرا زنان در هر سنی معمولاً سلامت قلبی عروقی کمتری نسبت به مردان دارند.

تاثیر فعالیت های سنگین بر سلامت قلب

در مطالعه فوق الذکر، محققان به تأثیر «سبک زندگی با فعالیت های بدنی شدید و متناوب» بر سلامت قلب مردان و زنان پرداختند.

تأثیر این فعالیت‌های کوتاه‌مدت، مانند پیاده‌روی سریع برای رسیدن به اتوبوس، در زنان مشهود بود. ۱.۵ تا ۴ دقیقه فعالیت بدنی شدید در روز منجر به “خطر بسیار کمتر” مشکلات قلبی می شود.

به گفته محققان، این فعالیت‌ها، مانند رفتن به جای آسانسور از پله‌ها، یک هدف ورزشی مناسب برای زنانی است که نمی‌توانند یا نمی‌خواهند ورزش کنند.

محققان از داده های ۸۱۰۵۲ بزرگسال در پروژه Biobank انگلستان استفاده کردند. افراد مورد مطالعه از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ به مدت هفت روز از ردیاب سلامت استفاده کردند و سلامت قلب آنها تا نوامبر سال ۲۰۲۲ کنترل می شد. در همین حال، ۲۲۳۶۸ نفر هیچ فعالیت ورزشی منظمی نداشتند یا فقط یک بار در هفته به پیاده روی می رفتند.

زنانی که به طور متوسط ​​۳.۴ دقیقه فعالیت بدنی شدید انجام دادند، اما ورزش نکردند، نسبت به زنانی که هیچ فعالیت بدنی نداشتند، ۴۵ درصد کمتر در معرض خطر حمله قلبی، سکته مغزی یا نارسایی قلبی بودند. به خصوص، خطر حمله قلبی ۵۱ درصد کمتر و خطر ابتلا به نارسایی قدامی ۶۷ درصد کمتر بود.

این اثر در مردان کمتر واضح و قابل توجه بود. مردانی که به طور متوسط ​​۵.۶ دقیقه در روز فعالیت شدید داشتند اما ورزش نمی کردند، ۱۶ درصد کمتر در معرض خطر حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی بودند.

این یافته ها نشان می دهد که هر میزان فعالیت بدنی در مورد سلامت قلب و کاهش خطر حمله قلبی و سکته مهم است. حتی چند دقیقه فعالیت بدنی شدید در روز برای سلامت قلب و عروق در زنان میانسالی که به طور منظم ورزش نمی کنند، حیاتی است. البته کارشناسان همچنان توصیه می کنند که افراد در صورت امکان حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته ورزش کنند.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا