ترندهای روز

پژوهش جدید: کاهش این اسید آمینه در رژیم غذایی می‌تواند با پیری و سرطان مقابله کند

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

محققان در یک مطالعه جدید دریافتند که محدود کردن مصرف یک اسید آمینه ضروری به نام متیونین ، که به وفور در گوشت قرمز و ماهی وجود دارد ، می تواند سرعت پیری را کاهش داده و به محافظت در برابر بیماری هایی مانند سرطان کمک کند. دانشمندان روش جدیدی را برای مطالعه دقیق این موضوع اختراع کرده اند.

به گفته نیوتنتل ، اسیدهای آمینه تشکیل دهنده بلوک های زندگی هستند ، اما به نظر نمی رسد که همه آنها برای سلامت طولانی مدت ما مفید باشند. محققان دانشگاه ویلنیوس لیتوانی با تمرکز روی یکی از اسیدهای آمینه ضروری به نام متیونین به نتایج شگفت انگیز رسیده اند.

تأثیر کاهش مصرف اسید آمینه بر پیری و سرطان

متیونین برای فرآیندهای مهم بدن مانند رشد و ترمیم بافت ها ضروری است. اسید آمینه همچنین نقطه شروع ساخت یک مولکول خاص به نام SAM است که با افزودن برچسب های شیمیایی “به DNA ، عملکرد ژن ها ، مغز و متابولیسم را کنترل می کند. این فرایند ، به نام متیلاسیون ، نقش مهمی در پیری و بیماری هایی مانند سرطان دارد.

در حالی که کمبود متیونین می تواند مضر باشد ، مطالعات نشان داده است که مقادیر بیش از حد با بیماری های قلبی ، التهاب و برخی سرطان ها همراه است. این اسید آمینه به وفور در گوشت قرمز ، ماهی ، تخم مرغ و مقداری آجیل یافت می شود و در مقابل ، میوه ها و سبزیجات مقادیر کمتری دارند.

قبل از این ، بررسی دقیق تأثیر متیونین بر فرآیند متیلاسیون در سلولهای زنده بسیار دشوار بود. اما محققان دانشگاه ویلنیوس برای اولین بار در جهان یک روش دقیق برای انجام این کار اختراع کرده اند. با مهندسی آنزیم ، آنها موفق شدند نسخه مصنوعی متیونین را تهیه کنند که دارای “برچسب” قابل ردیابی است. این به دانشمندان این امکان را می دهد تا فوراً الگوهای متیلاسیون را در سراسر ژنوم یک سلول زنده ترسیم کنند.

این فناوری جدید درک عمیق تری از روند پیری و سرطان به ما می دهد ، که همچنین تحقیقات قبلی را تأیید می کند: یک مطالعه در سال نشان داد که یک متیونین ۲ ٪ محدود کننده در رژیم غذایی جوندگان باعث افزایش طول عمر آنها و کاهش بیماری های مرتبط با سن می شود. یک مطالعه دیگر همچنین نشان داده است که سلولهای سرطانی برای رشد نیاز به متیونین بسیار بیشتری نسبت به سلولهای سالم دارند.

یافته های این مطالعه جدید در مجله انجمن شیمیایی آمریکا منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا