پیشگامی فولاد مبارکه در احداث نیروگاه خورشیدی/ انتشار گازهای گلخانهای در اصفهان کاهش مییابد :: افق میهن
Mobarakeh Steel با اجرای طرح های مختلف زیست محیطی ، که به یکی از پیشگامان محیط زیست در زمینه محیط زیست تبدیل شده است ، نقش مهمی در بهبود کیفیت هوا از هوای کلانشهر ایسفاهان ایفا کرده است.
به گزارش ناجوا نیوز ، صنعت فولاد یکی از مهمترین صنایع است و یکی از اصلی ترین ستون های توسعه اقتصادی و توسعه هر کشور است. اما فعالیت های آنها می تواند تأثیرات منفی بر محیط زیست داشته و آلودگی هوا را افزایش دهد. این مشکلی است که بسیاری از کلانشهرهای کشور ما با آن سر و کار دارند. به عنوان یکی از بزرگترین فولاد سازان این کشور ، شرکت فولاد Mobarak به دنبال کنترل آلودگی هوا با اتخاذ فن آوری های تمیز و روش های مختلف است.
برای این منظور ، Mobarak Steel اعلام کرد که مرحله اول بزرگترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شده است. این نیروگاه خورشیدی توسط فولاد Isfahan Mobarak ، به عنوان یک پروژه عظیم در زمینه انرژی تجدید پذیر ، یک گام بزرگ برای دستیابی به اهداف زیست محیطی و کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی در ایران است.
جزئیات این طرح نشان می دهد که این شرکت در حال ساخت ۲ مگاوات نیروگاه های تجدید پذیر است که به بهره برداری رسیده است. این خبر میزبان نیروگاه نیروگاه صنعت انرژی Tavanir است و معتقد است که این امر همچنین منجر به بهینه سازی مصرف انرژی خواهد شد.
ابعاد اقتصادی و زیست محیطی نیروگاه فولاد Mobarak
سرمایه گذاری در انرژی خورشیدی ، ضمن کاهش هزینه های طولانی مدت اقتصادی ، نقش موثری در کاهش آلاینده های زیست محیطی دارد زیرا نیروگاه خورشیدی نیازی به مصرف سوخت فسیلی ندارد. بنابراین هیچ اکسید کربن یا سایر گازهای گلخانه ای که باعث تغییر آب و هوا می شوند ، وجود ندارد.
نیروگاه خورشیدی فولادی Mobarak نه تنها یکی از بزرگترین نیروگاه های خورشیدی ایران بلکه یک پروژه نمادین در ملی و بین المللی است. این کارخانه با توجه به ظرفیت بالا و سرمایه گذاری عظیم ، رویکرد جدیدی را که صنایع بزرگ ایران برای کاهش آلودگی و بهینه سازی استفاده از منابع طبیعی در نظر گرفته است ، نشان می دهد.
این پروژه همچنین می تواند به عنوان الگویی برای سایر شرکت های بزرگ صنعتی و معدن در ایران عمل کند که می تواند گامی در جهت کاهش وابستگی به انرژی فسیلی و دستیابی به اهداف زیست محیطی با استفاده از انرژی تجدید پذیر باشد. علاوه بر این ، افزایش تولید برق از منابع خورشیدی می تواند به بهبود کیفیت هوا در شهرهای صنعتی ایران کمک کند و تأثیر مثبتی در کاهش بیماری های ناشی از آلودگی هوا داشته باشد. بنابراین ، نیروگاه خورشیدی ۲ -Megawatt در اصفهان نمادی از تلاش های ایران برای حرکت به سمت استفاده از انرژی های تجدید پذیر و کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی است. این پروژه با همکاری شرکت Sanaper و Mapna ، علاوه بر مزایای اقتصادی و زیست محیطی ، نقش مهمی در تحقق چشم انداز تولید فولاد سبز دارد.
عملکرد فولاد Mobarak از نیروگاه تجدید پذیر ۲ مگاوات
Sayed Zaman Hosseini ، مدیر پروژه نیروگاه های صنعت انرژی Tavanir در نیروگاه خورشیدی فولادی Mobarak ، گفت: “فولاد Mobarakeh از ۲ مگاوات نیروگاه های تجدید پذیر استفاده کرده است که ۲ مگاوات نیروگاه های تجدید پذیر ساخته شده است.” علاوه بر بهینه سازی مصرف انرژی ، این پروژه نقش مهمی در کنترل آلودگی هوا دارد.
به گفته عبدال رسول احمدبانی ، رئیس گروه فنی انرژی فولادی Mobarak و سیال ، قرار است تا نیمه اول نیروگاه فولادی Mobarak تا نیمه اول سال آینده مورد سوء استفاده قرار گیرد. تاکنون ۲ مگاوات این پروژه در مدار بوده است ، ۲ مگاوات پانل های تولید نصب شده و نیروگاه تا پایان سال در مدار خواهد بود.
به گفته وی ، نیروگاه خورشیدی فولادی Mobarak بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز در کشور است که از بهترین تجهیزات خارجی و ایرانی در ساخت آن استفاده کرده است تا اقدامات موثری برای کنترل آلودگی هوا انجام دهد. کشور ما بهترین موقعیت آفتابی را دارد که می تواند برای کنترل آلودگی هوا و از بین بردن انرژی استفاده شود.
اقدامات دیگر فولاد Mobarak در جهت هوای تمیز
شرکت فولاد Mobarakeh در سالهای اخیر برای مدیریت آلودگی هوا علاوه بر ساخت نیروگاه خورشیدی ، مانند “حذف پروژه یا کاهش گرد و غبار از سقف منطقه فولاد با بهبود ۵ ٪ و هزینه ۱،۵ میلیارد دلار” ، “” نگهداری بهینه فضای سبز یک و نیم هکتار برای محافظت از تنوع زیستی “،” نصب سیستم نظارت آنلاین بر روی دودکش های تولید فولاد (فاز اول) “،” پیگیری نصب نظارت فاز دوم در رسانه های دودکش های مختلف “هدف از نظارت ، کنترل و ادغام اطلاعات اندازه گیری در قالب یکی از پروژه های تحول دیجیتال “،” نصب دستگاه اندازه گیری شاخص کیفیت هوا (AQI) “،” نصب ایستگاه هواشناسی در کارخانه فولاد Mobarak و اندازه گیری شاخص های پارامترهای کیفیت هوا “ثابت و حرکت برای جمع آوری و کاهش انتشار گرد و غبار “،” ساخت واحد تبدیل پودر آهک برای انتقال به ساخت و ساز فولاد با رویکرد اقتصاد چرخشی “،” انتشار جامع آلودگی هوا و مدل سازی و ایجاد پیش بینی کیفیت هوا برای شرکت فولاد Mobarakeh Carbon) “مشارکت در گزارش و نظارت میزان انتشار گازهای گلخانه ای “و غیره.
شایان ذکر است که با استفاده از انرژی های تجدید پذیر ، بهینه سازی مصرف سوخت ، کاهش مواد اولیه ، کاشت درختان و فضای سبز ، این شرکت قدم بزرگی در جهت کاهش تولید کربن و در نتیجه به حداقل رساندن آلودگی هوا برداشته است.