پیش بینی آژانس بین المللی انرژی درباره آینده تقاضای نفت
در گزارشی در روز جمعه ، Financial Times پیش بینی کرد که تقاضای نفت از سال ۲۰۰۹ به استثنای Corona Pandy کمترین رشد بوده است.
براساس این گزارش ، این پیش بینی اتفاق می افتد زیرا علائم اولیه اثرات منفی تعرفه های ایالات متحده نشانگر فعالیت اقتصادی است.
مشاور انرژی گفت: مصرف نفت فقط ۷۰۰۰۰۰ بشکه در روز امسال افزایش می یابد. این کمترین افزایش سالانه تقاضا از زمان بحران مالی جهانی خواهد بود. با این حال ، به استثنای سال ۲۰۲۰ ، تقاضا با ۸.۷ میلیون بشکه در روز کاهش می یابد ، زیرا مهمترین بخش های دولتی حاوی گسترش تاج است.
آژانس بین المللی انرژی در گزارش ماهانه بازار نفت خود گفت که تقاضای ۷۲۰،۰۰۰ بشکه در روز پس از تقاضا در کشورهای نوظهور ، به ویژه در کشورهای نوظهور کمتر از حد انتظار می رود.
اگرچه کاهش رشد تقاضا در سه ماه گذشته مربوط به شرایط آب و هوایی بوده است ، اما آژانس همچنین به تأثیرات عدم اطمینان اقتصادی ناشی از تعرفه های غافلگیرانه رئیس جمهور ایالات متحده دونالد ترامپ در برابر بسیاری از شرکای تجاری اشاره کرد.
آژانس گفت: “اگرچه ممکن است زودتر این رشد آهسته تر به اثرات منفی تعرفه ها بر اقتصاد واقعی نسبت دهد ، اما بزرگترین انقباضات سه ماهه در کشورهایی که در مرکز ولتاژهای تعرفه قرار داشتند ، رخ داده است.”
این کشورها شامل چین ، ژاپن ، کره و مکزیک با تقاضای نفت ۱۶۰،۰۰۰ بشکه در روز ، ۸۰،۰۰۰ بشکه در روز ، ۷۰،۰۰۰ بشکه در روز یا ۴۰،۰۰۰ بشکه در روز بودند.
براساس این گزارش ، تقاضای نفت در ایالات متحده با ۶۰،۰۰۰ بشکه در روز کاهش می یابد ، در حالی که اروپا و کشورهای نوظهور در خارج از آسیا “مقاومت بیشتری” نشان داده اند.
پیش بینی آژانس بین المللی انرژی با گزارش کارتل OPCPS مغایر است ، زیرا این گروه پیش بینی می کند که تقاضا ۱.۳ میلیون بشکه در روز امسال افزایش می یابد.
این دو نهاد به دلیل انتظارات مختلف از تقاضای آینده در سالهای اخیر به طور فزاینده ای بحث برانگیز بوده اند ، به طوری که رهبر اوپک حتی از آژانس مستقیماً به دلیل ادعای تعصبات سیاسی انتقاد کرد.
از ماه آوریل ، اعضای OPCPLUS با بیان اینکه تقاضا به اندازه کافی قوی است برای جذب یک پیشنهاد اضافی ، برنامه کاهش طولانی مدت را لغو کرده اند. برنامه ای که در ابتدا برای افزایش قیمت ها در نظر گرفته شده بود.
در گزارشی ، IAEAO گفت که تولید جهانی نفت در ماه ژوئن با ۲.۹ میلیون بشکه و ۱.۹ میلیون بشکه در روز از اعضای OpcPlus افزایش یافته است.
این آژانس افزود که اوپکپل هنوز تولید را لغو می کند. پیش بینی می شود عرضه جهانی نفت امسال با ۲.۱ میلیون بشکه در روز به ۱۰۵.۱ میلیون بشکه در روز و ۱۰۳.۷ میلیون بشکه در روز تقاضا باشد.
بیشتر فروشندگان انتظار دارند که مازاد در سال دوم به قیمت ها فشار بیاورد و برخی از تحلیلگران تصور می کنند که قیمت فرکانس خام برنت در سه ماهه چهارم به کمتر از ۶۰ دلار در هر بشکه خواهد رسید.
صبح روز جمعه ، برنت با ۰.۲ درصد به ۶۸ دلار و ۸۰ سنت در هر بشکه معامله شد.
پایان پیام/