چالش آموزش ابتدایی تنها حضور فیزیکی نیست؛ – افق میهن
معاون وزیر تشکیل مدارس ابتدایی گفت: “چالش آموزش امروز نه تنها حضور جسمی دانش آموزان در مدارس ، بلکه برای اطمینان از مهارت های اساسی مانند سواد و حسابداری است.”
رضوان حکیمزاده بر لزوم توسعه کیفی و عدالت عدالت ، به ویژه در مناطق محروم تأکید کرد و گفت که سرمایه گذاری ها تأثیر مستقیمی در کاهش شکاف تحصیلی و بهبود نتایج یادگیری دانش آموزان در این مدت دارند.
وی با توجه به پیامدهای اپیدمی کرونا در سیستم آموزش ، وی افزود: “پس از این مدت ، ما تشدید پدیده” یادگیری فقر “هستیم که در مناطق واضح تر است. این چالش دارای تجدید نظر در شیوه های آموزشی و توجه ویژه به سالهای اولیه آموزش در یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
معاون وزارت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش ، که به معنای تعریف عدالت آموزشی است ، به معنای ارائه همه دانش آموزان با کیفیت بالا و فرصت های یادگیری مناسب است: “چالش امروز فقط برای حضور جسمی دانش آموزان در مدارس نیست ، بلکه برای اطمینان از مهارت های اساسی مانند سواد و حسابداری است. با وجود ثبت نام ، بسیاری از کودکان از یادگیری حداقل یادگیری محروم هستند.
اندازه گیری های اجرای حکیمزاده برای تحول در روشهای آموزشی تغییر الگوی تدریس: تغییر به روشهای فعال ، مشارکتی و پروژه با تمرکز بر نقش دانش آموز به عنوان یک یادگیری فعال ، برنامه درسی انعطاف پذیر: طراحی محتوای آموزشی که متناسب با تفاوت های فردی و نیازهای محلی است. مجوز معلمان: دوره های آموزشی و کارگاه های تخصصی را برای مدیران و معلمان برگزار کنید. بهبود فضای فیزیکی: افتخار محیط یادگیری از طریق چیدمان پویا کلاس ها و تجهیزات مدارس با ابزارهای دیجیتال.
وی گفت: “اولویت ما اطمینان از دسترسی منصفانه به آموزش کیفی ، به ویژه در مناطق مرزی و روستایی است.”
منبع: isna