چرا انتشار یک دستور پخت پاستا، ایتالیاییها را عصبانی کرد؟
گروهی از دوستداران دوتایی در ایتالیا پس از انتشار دستور العمل سنتی روم ، Katcho A Pephe (پنیر و فلفل) ، در وب سایت آشپزی Gudfood انگلیسی ، که به عنوان مواد اصلی نیز ذکر شده است ، همانطور که در ایتالیا پخته شده است.
در این دستور العمل ، Katcho A Pepheh به عنوان ناهار “سریع” با “چهار ماده” از جمله اسپاگتی ، فلفل ، پنیر پارمسان و کره (یا خامه) معرفی می شود ، در حالی که آشپزهای ایتالیایی می گویند این ظرف فقط با سه ماده تهیه شده است: ماکارونی ، فلفل و پنیر.
انجمن رستوران های ایتالیایی اعلام کرده است که از دیدن چنین نظمی در یک وب سایت معتبر که قبلاً متعلق به بی بی سی بود ، “شگفت زده” شده است. کلودیو پیکا ، رئیس انجمن ، گفت که نامه های اعتراضی به صاحب وب سایت و همچنین سفیر انگلیس در ایتالیا ارسال شده است.
مدیران وب سایت Godifood پاسخ دادند که دستور العمل های آنها برای آشپزهای خانگی در انگلستان با استفاده از مواد در دسترس طراحی شده و از انجمن رستوران های رم دعوت کرده اند تا نسخه اصلی ایتالیایی را برای انتشار منبع تهیه کنند.
داستان به طور گسترده ای در رسانه های ایتالیایی منعکس شده است. “چه اشتباهی بزرگ!” “حتی اضافه کردن خامه به موهای من یخ زده بود.”
نام تجاری Good Food قبلاً یک شرکت تابعه تجاری BBC بود ، اما پس از فروش به یک شرکت خصوصی ، پیشوند بی بی سی سال گذشته حذف شد.
منبع: بی بی سی