کشاورزی
چرا سوسیس و کالباس گران شد؟
مصطفی معروف خانی افزود: نوسانات قیمت فرآورده های گوشتی بستگی به میزان گوشت مصرفی در این محصول دارد و معمولا گوشت ۹۰ درصد گوساله و ۱۰ درصد نیز افزودنی های غذایی مجاز مانند سویا، پودر یخ و ادویه جات است.
وی بیان کرد: ما در واقع حلقه نهایی توزیع فرآورده های گوشتی هستیم و حداکثر نظارت را بر فروشگاه های توزیع کننده این فرآورده ها داریم.
آیا حذف ارز نیمایی دلیل گرانی است؟
دبیر انجمن صنعت گوشت ایران گفت: از زمان لغو ارز نیمایی برای تامین خوراک دام، قیمت گوشت، مرغ و لبنیات افزایش یافته است.
جمال حسین زاده افزود: مدیریت بازار بدون در نظر گرفتن سازوکار فرآیند عرضه و تقاضا و با قیمت های مقرر امکان پذیر نیست، زیرا قیمت اعلامی از سوی دولت با قیمت کشتارگاه ها بسیار متفاوت است.