کشاورزی

چرا سوسیس و کالباس گران شد؟

مصطفی معروف خانی افزود: نوسانات قیمت فرآورده های گوشتی بستگی به میزان گوشت مصرفی در این محصول دارد و معمولا گوشت ۹۰ درصد گوساله و ۱۰ درصد نیز افزودنی های غذایی مجاز مانند سویا، پودر یخ و ادویه جات است.

وی بیان کرد: ما در واقع حلقه نهایی توزیع فرآورده های گوشتی هستیم و حداکثر نظارت را بر فروشگاه های توزیع کننده این فرآورده ها داریم.

آیا حذف ارز نیمایی دلیل گرانی است؟

دبیر انجمن صنعت گوشت ایران گفت: از زمان لغو ارز نیمایی برای تامین خوراک دام، قیمت گوشت، مرغ و لبنیات افزایش یافته است.

جمال حسین زاده افزود: مدیریت بازار بدون در نظر گرفتن سازوکار فرآیند عرضه و تقاضا و با قیمت های مقرر امکان پذیر نیست، زیرا قیمت اعلامی از سوی دولت با قیمت کشتارگاه ها بسیار متفاوت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا