اخبار اقتصاد ایران

چند نرخی در بازار شکر حاکم است/ بخشی از تولیدکنندگان مواد اولیه ندارند :: افق میهن

از آنجا که بازار شکر با کمبود و افزایش قیمت روبرو شده است ، رئیس اتحادیه بانکداری مواد غذایی از عدم تصویب جدید ، بسته شدن سیستم بازار و عرضه بدون عرضه خبر داد و بر لزوم مدیریت جدی تر برای بازگرداندن ثبات تأکید کرد.

در هفته های اخیر ، شکر بار دیگر به یکی از چالش برانگیزترین کالاهای موجود در بازار خرده فروشی کشور تبدیل شده است. گزارش های میدانی نشان می دهد که قیمت این کالای استراتژیک در نوسانات شدید است و مصرف کنندگان برای تأمین نیازهای خود با قیمت های مختلفی روبرو هستند. عرضه محدود ، فقدان وضوح و مشکلات توزیع جدید ، دلایل اصلی آشفتگی در بازار قند است. در این میان ، بانكس ، كه فقط زنجیره توزیع را مدیریت می كنند ، در مورد درگیری های نظارتی هشدار می دهند و خواستار تنظیم فوری هستند.

رضا کاراگری ، رئیس اتحادیه بانکداری مواد غذایی ، در مورد وضعیت بازار شکر گفت: “بحث قند سال گذشته با ارز نامیا جایگزین شد.” از طرف دیگر ، سیستم بازاریابی در حال حاضر قند ندارد. این تغییر ارز باعث آشفتگی بازار شده است. توزیع کنندگان اکنون با توجه به اینکه قطعنامه جدید هنوز اعلام نشده است ، موجودی خود را بدون فاکتور و به طور غیررسمی ارائه می دهند.

آماری که امروز به دست آوردیم نشان می دهد که درهای کارخانه بدون فاکتور حدود ۲،۰۰۰ تومانس ، به علاوه ۲ ٪ ارزش افزوده ارزش ، با قیمت حدود ۵۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار برای آگهی ها ارائه می شود. با توجه به سه درصد حاشیه سود قانونی ، دو درصد از هزینه حمل و نقل و حدود ۲ درصد از سود خرده فروشی ، قیمت نهایی مصرف کننده به حدود ۵۰۰۰ دلار می رسد. ما مکاتبات ایجاد کرده ایم اما هنوز هیچ نرخ اعلام نشده است.

رئیس اتحادیه بانکداری مواد غذایی با بیان اینکه در حال حاضر چند نرخ در بازار وجود دارد و هیچ بخشی از تولید کنندگان مواد اولیه را ندارد ، گفت: “برخی از تولید کنندگان موجودی خود را به طور غیر رسمی ارائه می دهند.” براساس این قطعنامه ، قیمت قند باید ۴۰۰۰ دلار باشد و به مصرف کننده برسد ، اما تغییر روش از ارز وارداتی به محدودیت های واردات و واردات منجر به عدم تعادل عرضه و تقاضا و افزایش قیمت ها شده است. متأسفانه ، قطعنامه جدید به اتحادیه های کارگری اعلام نشده است و متأسفانه استفاده نشده است.

کانگاری گفت: “قیمت قند موجود در آگهی ها از ۴۰۰۰ تومان است و با سود حدود ۴۰۰۰ تومانس ، مصرف کننده به دست می آید.” با این حال ، بازار یک قند Kilo با قیمت مصوب ۱۶۰۰ دلار در فروشگاه های کوچک و بزرگ ارائه می شود.

وی همچنین به مشکل تهیه فاکتور رسمی اشاره کرد و گفت: “برخی از افراد در دو عامل که ما معرفی کردیم و به دنبال آژانس های نظارتی بودند ، رابطه جنسی خود را می فروشند. به عنوان مثال ، در بازار ، که قیمت آنها ۴۰۰۰ دلار و قیمت پایین است ، آنها باید به دلیل هزینه های فعلی شرکت های تجاری ، محصولات خود را بخرند ، و از طرف دیگر ، آنها به عنوان آژانس های مجدداً به رسمیت می خورند ، اما از طرف دیگر ، آنها به عنوان آژانس های مجدداً به رسمیت می خورند. متأسفانه ، منبع عرضه برای رسیدن به مصرف کننده ، به یک ارز توافق شده تبدیل شده است ، اما آنها باید با سیاست خودشان یا آخرین باری که در ارز NIMA ارائه می شود ، مدیریت کنند تا به این نتیجه برسند تا به این موارد برسد.

وی در ادامه خاطرنشان كرد: قبل از عید الدا ، دو عامل صادر شده است. یکی از عوامل تأیید شده و دیگری بدون مشخصات که قادر به ردیابی نبودند. اما پس از اقدامات اتحادیه فروش ، جایگزینی فروش این دو فاکتور جایگزین شده و مبالغ در نظر گرفته می شود که به نوبه خود باعث نوسان قیمت بازار شده است. قیمت در آگهی ها از ۴۰۰۰ تومانس و نوسانات قیمت بالا است. نرخ تأیید شده ، که اعلام شده است ، نه تنها به نرخ تأیید شده بلکه به دلیل رقابت بازار با قیمت پایین تر از نرخ مصوب نیز ارائه می شود.

این استراتژی با تأکید بر اینکه کمبود نرخ تأیید شده و عدم عرضه محصول در بازار باعث افزایش این تورم و افزایش قیمت می شود ، گفت که مشکلات بازار قند باید باشد: ارز پول و محدودیت واردات باید برداشته شود تا واردات و عرضه کالاها بر اساس قدرت هر وارد کننده باشد. در این حالت ، رقابت بین تولید کننده ، توزیع کننده و وارد کننده ایجاد می کند و تجربه سالهای گذشته نشان داده است که این روش منجر به پایین آمدن قیمت ها خواهد شد. اما این محدودیت واردات و نرخ های متعدد چالش اصلی بازار است. ما پیشنهاد خود را به مقامات ذیربط ارائه داده ایم و امیدواریم که مورد توجه قرار بگیریم.

رئیس اتحادیه بانکداری مواد غذایی در پایان در پاسخ به دلیل عدم تعیین نرخ چیست؟ وی گفت: ابتدا سیستم بازاریابی که به عرضه آن عرضه شده بود ، از پایان ماه مارس بسته شده است. دوم ، هیچ حكم جدیدی وجود ندارد ، و سوم ، به هیچ وجه عرضه وجود ندارد و همه اینها در صورت عدم مدیریت منجر به آشفتگی بازار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا