چهار میلیون و ۳۰۰ هزار نفر مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
محمد محمد روز سه شنبه گفت که این سازمان در هر ماه ۴ تریلیون ریال کسری دارد و افزود که رئیس جمهور ، معاون اول رئیس جمهور و مدیر عامل سازمان بیمه اجتماعی ، روز سه شنبه با الزامات سازمان و سازمان برگزار شد. پاراگراف (د) یادداشت ۲ قانون بودجه سال ۲ را به منظور پرداخت ادعاهای تحت فشار بازنشستگان در مدت زمان بسیار کوتاه اجرا کنید.
وی همچنین افزود که مکاتبات با کلیه فرمانداران از جمله الزامات کارفرما ، دولت و حزب پیمانکار ایجاد شده است که امیدواریم آنها با تعامل برطرف شوند.
معاون مدیر بیمه سازمان تأمین اجتماعی بر لزوم تعامل با شرکای اجتماعی و کارفرمایان و سازمان های کاری تأکید کرد و گفت: این مشکل در همه استانها ذکر شده است که مشکلات موجود در این زمینه باید با کوچکترین ولتاژ حل شود.
محمدی گفت: متوسط دستمزد در استان زنجان نسبت به سایر استان ها پایین تر است و تحقق پاداش باید در اولویت باشد و افزود که بازرسی ها در کارگاه های تولیدی با همکاری شرکای اجتماعی دنبال می شوند.
وی گفت: در برنامه توسعه هفتم ، وی خود را به سازمان تأمین اجتماعی اختصاص داد ، که شامل موضوعاتی از قبیل پاداش ، مسکن ملی ، بیمه مهندسی و استثنائات برای گروه های خاص است.
نماینده سازمان بیمه اجتماعی گفت: “پس از ۵ سال انقلاب ، پوشش بیمه باید در اختیار همه بخش های شرکت قرار گیرد و تعداد بیشتری از افراد تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی قرار می گیرند.”
وی افزود: طعم قوانین تأمین اجتماعی در شاخه ها در شش ماه آینده حل می شود و افزود: تحولات سازمان تأمین اجتماعی در استان ها به طور جدی دنبال می شود.
معاون بیمه تأمین اجتماعی به این سؤال اشاره کرد که مستمری بگیر تأمین اجتماعی تأمین شده است و گفت: “یکی از مشکلات اصلی عدم وام در این زمینه بود که ما در کار انجام شده مشکلی نداریم و بازنشستگی با هم پرداخت می شود با هفته حقوق “
وی بر لزوم حل مشکلات مالی سازمان قبل از سال جاری و حل بدهی ها قبل از امسال تأکید کرد: “امیدواریم که امسال یک محیط مالی روشن در سال آینده وجود داشته باشد.”
محمدی گفت که مؤسسات و مشوق های کارفرمایان با همکاری بانک رفاه ، که به آن اطلاع داده می شود ، تعیین می شود و افزود: ۵ میلیون نفر از بیمه های کشور ، حدود ۵ میلیون بیمه شده و بیش از ۵ میلیون بیمه نیز این شخص هستند. به طور خاص ، افراد بیمه شده و در حال حاضر حدود ۶۰۰۰ خانوار با لاته زن تحت پوشش بیمه قرار دارند.
معاون مدیر سازمان تأمین اجتماعی گفت: “طبق آمار ، ۵ میلیون نفر در کشور به طور رسمی و غیررسمی هستند ، اما ۵ میلیون نفر هنوز تحت پوشش هیچ صندوق بیمه نیستند.”
وی به تفسیرهای بی شماری از مشاغل غیررسمی و چالش های مانند آرایشگاه و شرکت های فضای مجازی اشاره کرد: امیدواریم که در دو سال آینده با همه افراد تحت درمان قرار گیرد.