چگونه مدفوع یک پستاندار آسیایی گرانترین قهوه دنیا را تولید میکند؟

این قهوه که با نام Kopi Luak شناخته می شود، سالهاست که از شهرت افسانه ای در بین دوستداران قهوه برخوردار بوده و هر کیلوگرم از آن می تواند بیش از هزار دلار قیمت داشته باشد.
در طبیعت، درختان نخل آسیایی میوه های رسیده قهوه را می خورند و دانه های هضم نشده را از بدن خود دفع می کنند. حدود یک قرن پیش مردم متوجه شدند که پس از شستن و خشک کردن این دانه ها، قهوه ای با طعمی خاص و متفاوت تولید می کنند. از آن زمان، تولید کپی لواک به یک صنعت پرسود تبدیل شده است.
اما با گذشت زمان نگرانی هایی در مورد شرایط نگهداری زبادها وجود داشت. در بسیاری از مزارع، گربههای سیوت در قفسهای کوچک نگهداری میشوند و فقط با میوههای قهوه تغذیه میشوند، که این فرصت را از این حیوانات برای ورزش، غذا خوردن طبیعی یا رفتار آزاد سلب میکند.
دانه های قهوه هضم نشده استخراج شده از مدفوع نخل سیوه آسیایی یک فنجان قهوه منحصر به فرد تولید می کند.
محققان دانشگاه مرکزی کرالا در هند، برای بررسی علت طعم متفاوت گرانترین قهوه جهان، ترکیب شیمیایی دانههای قهوه تازه را با آنهایی که از مدفوع سیوههای وحشی آسیایی به دست میآیند، مقایسه کردند. نتایج نشان داد بذرهایی که از دستگاه گوارش زباد عبور میکنند بزرگتر و چربتر از دانههای معمولی هستند. این با این فرضیه مطابقت دارد که سیوه های وحشی معمولاً رسیده ترین و با کیفیت ترین میوه ها را انتخاب می کنند.










