کارخانجات گیلان دیزل ژنراتور دارند اما سوخت نه | همه صنایع مشمول یک روز قطعی برق در هفته هستند
معاون مدیر صنایع و امور معادن صنعت ، معدن و سازمان تجارت Guilan گفت: بیش از ۵ واحد صنعتی بزرگ برق با مصرف روزانه بیش از ۲ مگاوات باید این مصرف را ۵ ٪ کاهش دهد.
سعید آخلی ، معاون مدیر صنایع و معادن سازمان گیلان ، به ایرنا گفت: ماه اردیبهه از یک برنامه مدیریت برق برنامه ریزی شده یا برنامه ریزی شده برای کلیه صنایع اعمال می شود و در هفته یک روز قطع برق است.
وی ادامه داد: طبق این طرح ، دو واحد صنعتی مشترک شرکت توزیع برق و هفت شرکت بزرگ در شرکت برق منطقه ای از جمله بیش از ۲ مگاوات از جمله صنایع فولادی و سلولز ، باید روزانه ۲ ٪ صرفه جویی کنند. سهمیه تعیین شده این واحدها یک سوم از نیازهای آنها (برق) است که از ۱ صبح تا ۶ ساعت از روز به روز ، با فعالیت اصلی این واحدهای تولیدی و کاهش شدید مصرف برق در ۴-۵ شب مورد نیاز است.
– تقاضا به معنای میزان انرژی خریداری شده از بخش برق است و تجهیزات نصب شده می توانند حداکثر مقدار برق را برای مصرف کننده فراهم کنند (سیستم انتقال و ترانسفورماتور کاهش مشترک است).
طبق اخلاق ، این محدودیت ها در حالی که هوای استان معتدل است اعمال شده و هنوز وارد سال گرم نشده است. ادامه این وضعیت برای واحدهای تولیدی دشوار است.
معاون مدیر صنایع و معادن سازمان گیلان اظهار داشت: از طرف دیگر ، شرکت توزیع محصولات نفتی ملی ؛ سهمیه نفت و گاز در نظر گرفته شده برای تعویض سوخت هنوز با واحدهای تولید کننده اضطراری تأمین نشده است و فقط سوخت استفاده فعلی از ماشین های متحرک در کارخانه امکان پذیر است.
اخلاق ادامه دارد: در سالهای اخیر ، برخی از واحدهای تولیدی کارخانه های خود را به توصیه دولت مجهز کرده اند و به توصیه دولت هستند ، در حالی که سوخت مورد نیاز برای این کارخانه ها لازم نیست.
وی گفت: به دلیل پیگیری گروه کاری ملی در کار گروه کنترل و قاچاق ارز باید در این زمینه اقداماتی را انجام دهد تا بتوانیم حداقل بخشی از کاهش تولید تحمیل شده به واحدهای تولید را جبران کنیم.
اخلاق یادآوری کرد: طبق گفته وزارت انرژی ، شرکت توزیع برق و برق منطقه ای. واحدهای صنعتی تا ماهانه ۱ ااردیبههت ، آنها مشمول محدودیت های انرژی نبودند و این واحدها در صورت عبور از قدرت قراردادی خود و افزایش تولید ، نباید در معرض جریمه قدرت قرار بگیرند تا بتوانند عقب مانده سال گذشته را جبران کنند.
وی گفت: این روند باید تا اواسط باشد – خرداد در این ماه ، واحدها تا حدی کالاهایی را تولید می کردند که خسارت ناشی از کمبود تولید و تحقق تعهدات تا حدی جبران شود. اما این شکست خورد و صنایع استان خیلی زود با محدودیت مصرف انرژی روبرو شدند.
اخلاق در مورد وضعیت تأمین انرژی کارخانه های سیمان استان همچنین گفت: هر یک از شرکت های برق منطقه ای نیمی از سهمیه مورد نیاز را دریافت می کنند و این نگرانی را ایجاد می کنند که با رشد فعالیت های ساختمانی در نیمه اول سال ، با کاهش تولید سیمان ، فولاد و ساخت و سازهای اساسی برای افزایش قیمت این محصولات.