ترندهای روز

کارشناسان تغذیه: بستنی به طرز شگفت‌انگیزی برای سلامتی مفید است

پایگاه خبری تحلیلی افق میهن (irtahlil.com):

متخصصان تغذیه طی یک مطالعه جدید خبر خوشی به دوستداران بستنی دادند که نتایج آن تایید شده است.

بر اساس این تحقیقات جدید، یک وعده بستنی تهیه شده از شیر می تواند منبع خوبی از کلسیم باشد و نقش مهمی در حفظ استحکام استخوان ها و ماهیچه ها داشته باشد.

پروتئینی مانند تخم مرغ فراهم می کند

به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، در یک تحقیق بهداشتی جدید در انگلیس، عنوان شده است که برخی از انواع بستنی در هر وعده حدود شش گرم پروتئین دارند که به اندازه یک تخم مرغ است.

این گزارش می افزاید که ترکیب پروتئین با سطوح متوسط ​​چربی باعث کند شدن ترشح قند در خون می شود و از افزایش گلوکز خون مرتبط با دیابت جلوگیری می کند.

این گزارش همچنین با اشاره به اینکه برخی از انواع دیگر شیرینی ها فاقد چربی یا تقریباً بدون پروتئین یا فیبر هستند، اشاره کرد: این سه عنصر به تاخیر در جذب کربوهیدرات ها در جریان خون کمک می کند. بنابراین، مصرف آنها در طول زمان می تواند منجر به افزایش مکرر قند خون و در نهایت باعث دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی شود.

کارشناسان همچنین مقدار متوسط ​​بستنی را توصیه می کنند و می گویند که یک وعده (دو سوم فنجان) می تواند حاوی نیمی از مصرف روزانه چربی اشباع شده بزرگسالان باشد.

افزایش قند خون ناشی از خوردن بستنی ممکن است کمتر از سایر انواع شیرینی باشد و اعتدال در خوردن بستنی راهی برای جلوگیری از این آسیب است.

برای بزرگسالان، یک وعده بستنی حاوی دو سوم مقدار توصیه شده روزانه قند است. بنابراین یک وعده یا کمی کمتر باید برای آنها کافی باشد.

مقادیر کافی کلسیم

شلی بولز متخصص تغذیه می گوید بستنی بهترین گزینه در مقایسه با سایر دسرهای کم تغذیه است. وی افزود: یک وعده بستنی (دو سوم فنجان) حاوی حدود ۱۲ درصد از مقدار توصیه شده روزانه کلسیم است.

به گفته بولز، کلسیم یک ماده مغذی است که معمولاً مورد استفاده قرار نمی گیرد، بنابراین خبر خوب این است که وقتی فردی تصمیم می گیرد از یک فنجان بستنی لذت ببرد، می تواند از فواید تغذیه ای نیز بهره مند شود.

استفانی ون زلودن، متخصص تغذیه نیز معتقد است که ترکیب چربی ها و پروتئین های متوسط، بستنی را به گزینه ای مناسب برای بیماران دیابتی تبدیل می کند.

وی افزود: ترکیب چربی‌ها، پروتئین‌ها و قند باعث کاهش جهش قند خون می‌شود که می‌تواند هنگام مصرف شیرینی‌های کم‌چرب مانند شربت میوه رخ دهد.

منبع: العربیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا