کارگر مبتکر کارخانه «ایران پوپلین» موفق به کاهش بیش از ۵۰ درصدی مصرف انرژی شد
تحول در مصرف انرژی با ابتکار یک کارگر گیلانی ؛
این پروژه توسط علی Eshadojo ، مخترع کارخانه ایران پوپلین طراحی و اجرا شده است ، این پروژه موفق شده است بیش از ۵ ٪ میزان مصرف این واحد تولید را کاهش دهد. طرحی که به زودی در سایر صنایع کشور اجرا می شود.
با توجه به بحران انرژی در کشور ، علی ایشارجو ، یک کارگر نوآورانه و مدیر فنی کارخانه ایران پوپلین ، با ارائه طرحی به نام “بهینه سازی مصرف انرژی” توانست بیش از ۵ ٪ مصرف انرژی را کاهش دهد.
این پروژه در سال ۲ راه اندازی شده است و در سال پس از دفاع و تصویب مقامات ملی به عنوان یک راه حل عملی برای سایر صنایع معرفی شده است.
Delkaus گفته است که با توجه به مشکلات موجود در تأمین انرژی ، به ویژه در صنایع ، واحد فنی ایران پوپلین این پروژه را برای کاهش از دست دادن انرژی و بهبود عملکرد تجهیزات مکانیکی و برقی ماشین آلات و تأمین انرژی تجدید پذیر و سازمان های بهره وری برق (Sataba) ، مصرف سوخت و سوخت این کشور طراحی کرده است.
وی همچنین دفاع موفق از این پروژه را در سال ۶ اعلام کرد و گفت که پس از تصویب این پروژه توسط سازمان های ملی ، این پروژه اکنون در کارگروه انرژی و بهینه سازی محیط زیست برای دفاع ارائه می شود.
دكائو با اشاره به اینكه برنامه ریزی برای حل بحران انرژی در سالهای گذشته آغاز شده است ، اظهار می دارد كه با همکاری سازمان های اجرایی ، می توانیم صنایع استان گیلان را برداریم تا گام هایی برای بهینه سازی مصرف انرژی انجام دهیم.
وی همچنین در مورد جزئیات برنامه خود گفت که این پروژه به منظور کاهش مصرف انرژی در واحدهای صنعتی ، به ویژه در زمینه انتقال حرارت و هوای فشرده شده از امکانات تا سالن های تولید طراحی شده است. در این طرح ، گرمایش مورد نیاز دستگاه ها به طور مستقیم در محل تولید ارائه می شود و از این طریق مانع از بین رفتن انرژی می شود.
در حال حاضر ، این پروژه در یکی از ذینفعان سالن تکمیل کارخانه ایرانی پوپلین اجرا شده است. نصب هشت مشعل روی دستگاه ها به طور مستقیم هوای گرم را به دستگاه ها منتقل می کند و نیاز به رادیاتورهای دستگاه استونر را از بین می برد. همچنین ، این تغییر همچنین باعث کاهش مصرف برق در موتورهای دمنده شده است.
پروژه “بهینه سازی مصرف انرژی” ، که در ابتدای سال در ایران در ایران اجرا شد ، مصرف گاز و برق را به میزان قابل توجهی کاهش داده و می تواند به عنوان الگویی برای سایر صنایع کشور در نظر گرفته شود.