فناوری

کاهش عوارض صادرات پیاز و گوجه فرنگی

به گزارش میهن تجارت، احمد خانی نوذری سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامه ای خطاب به رئیس سازمان توسعه تجارت اظهار داشت: با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجه فرنگی در کشور و همچنین به منظور ایجاد تعادل در میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولیدکنندگان، برای تداوم تولید و صادرات محصولات، عوارض صادرات پیاز از ۱۰۰ درصد کاهش یابد. ۴۰ درصد و عوارض صادرات گوجه فرنگی از ۵۵ درصد به ۳۰ درصد قیمت پایه صادرات کاهش یابد.

پیش از این در آذرماه سال جاری در راستای اجرای تصمیمات ستاد تنظیم بازار به منظور ایجاد تعادل در بازار و کنترل قیمت پیاز، عوارض صادراتی پیاز ۱۰۰ درصد و گوجه فرنگی ۵۵ درصد تعیین شده بود. پایه صادرات

منبع:

باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا