اقتصاد جهان

کمبود مزمن آب، بحران بزرگ پایتخت پاکستان

گزارش خبرگزاری Tasnim ؛ باران موسمی در پاکستان ادامه دارد ، اما شرایط فعلی نشان می دهد که راولپندی نمی تواند مشکل خشکسالی و کمبود آب در اسلام آباد و شهر همسایه آن را حل کند ، در حالی که داده های آماری این شهر کاملاً با تأمین آب تأمین می شود.

کارشناسان مرتبط و مناطق آب و هوایی دولت پاکستان باید فراتر از برنامه های فعلی خود برای تأمین آب کافی برای پایتخت و مناطق کشاورزی و صنعتی اطراف آن باشند.

مشکلات اسلام آباد و راولپندی نمونه ای از چالش های کلی پاکستان در مورد تأثیر تغییرات آب و هوا بر منابع آب است اگر ۸۰ ٪ از کشاورزی آن به منابع آب جریان سند بستگی داشته باشد ، و تخمین ها نشان می دهد که مشکلات آب آشامیدنی نباید منابع را ارائه دهد ، بلکه از توزیع آب و سیاست نگهداری ۳۲ درصد است.

به گفته کارشناسان در دو شهر ، حدود ۴۰ درصد از افراد وابسته به کل مشکلات آبرسانی آشامیدنی در آب های سطحی (از رودخانه ها) و ۶۰ درصد به آبهای زیرزمینی هستند که هر دو با عدم نظارت بر کنتورهای آب و مقررات ناکافی مشکل دارند.

از طرف دیگر ، آلودگی گسترده آب با مواد شیمیایی ، زباله و فاضلاب سلامت عمومی را تهدید می کند و منجر به بیماری های آب شده و سرطان در این مناطق افزایش می یابد.

فرسودگی زیرساخت

نکته قابل توجه در مورد توزیع آب آشامیدنی در پاکستان ، به ویژه در پایتخت فرسوده و زیرساخت های قدیمی آب ، و این مشکل نشان می دهد که منابع اصلی آب از سه سدهای خانپور ، خام و سیملی تحویل داده می شوند و این منابع ظرفیت کافی برای رفع نیازهای منطقه ندارند ، حتی اگر زیرساخت ها تمام شود. تخمین ها نشان می دهد که راولپندی در معرض کمبود ۱۸.۵ میلیون گالن و اسلام آباد با تنها ۵۲ میلیون گالن در تابستان قرار دارد ، در حالی که تنها ۱۳ از ۵۳ کارخانه تصفیه آب می توانند آب آشامیدنی سالم را تأمین کنند.

به گفته برخی از کارشناسان پایتخت ، سرمایه ۳۰ و ۱۰۰ سال پیش ساخته شده است و به دلیل تعمیرات ناکافی و همچنین مشکلات زهکشی باران و فاضلاب ، نامناسب است ، به همین دلیل ضرر بالایی در شبکه توزیع آب رخ می دهد.

آنها معتقدند که تغییرات آب و هوایی همچنین تهدیدی جدی برای منابع آب در این مناطق است ، زیرا زمستان گذشته یکی از خشکی در پاکستان بود و بارش تا ۶۷ درصد کمتر بود ، در حالی که کاهش شدید سطح آب در پشت مخزن دو شهر باعث می شد سدها بتوانند برق و اسلام آباد تولید کنند.

Land Pakistanisches ، خشکسالی اخبار دورن ، تغییرات جهانی آب و هوا ،

از طرف دیگر ، کارشناسان تأکید می کنند که یکی از مهمترین مواردی که علت چنین چالشی بوده است ، افزایش شهرنشینی و مهاجران از سایر مناطق کشور به پایتخت است ، با این روند افزایش شدید شبکه آب ضعیف اسلام آباد و راولپندی و حدود ۴۰ ٪ از جمعیت پاکستان.

در حالی که مشکلاتی که باعث ایجاد این امر می شود ، کمبود آب کسانی را که از نظر مالی قادر به روی آوردن به آب تانکر یا آب بسته بندی شده هستند ، انجام داده است ، اما نظارت ضعیف باعث افزایش قیمت ها و تأمین آب ناسالم شده است.

جامعه شناسان همچنین بر این باورند که افزایش کمبود آب در هر دو شهر منجر به نارضایتی اجتماعی می شود و علائم آنها فقط در ماه های اخیر اعتراضات محدودی در راوالپندی بوده است که می تواند به سادگی در جاهای دیگر گسترش یابد.

پاکستان تودی

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا