کوروش کمپانی با چه شگردی از مردم کلاهبرداری کرد؟
دادستان تهران از اتمام تحقیقات و کیفرخواست پرونده کاتیرشکی به نام سیروس در دادستانی تهران خبر داد.
به گفته گروه اجتماعی خبرگزاری TASNIM ، دادستان تهران علی صالحی جزئیات پرونده کشور خود را توضیح داد و گفت: “متهمان نه نفر هستند ، که از این تعداد این اتهام هشت نفر از آنها در کلاهبرداری شبکه از طریق تلفن همراه و سایر الکترونیک ها برای حدود ۳۲۸ میلیارد تامان و متهم شرکت می کنند.
با چه تغییراتی سیروس کلاهبرداری شده است؟
وی افزود: “فعالیت اصلی شرکت در ابتدای تأسیس ، تعمیر دستگاه های الکترونیکی مانند تلفن همراه رایانه لوحی بود ، اما به تدریج با هدف سود و اعتماد به نفس مشتری و سرمایه با اتخاذ یک روش غیرمعمول برای فروش تلفن های همراه و سایر کالاهای دیجیتال با نرخ پایین بازار.”
دادستان تهران گفت: “این شرکت در مراحل اولیه تعهدات خود را انجام داد و در مراحل بعدی با کمک تکنیک های تبلیغاتی و استفاده از چهره های برجسته ورزش و هنر در تبلیغات فضای مجازی موفق شد تعداد پیروان صفحه مجازی خود را به بیش از یک میلیون و سپس سوءاستفاده از اعتماد به نفس عمومی وارد کند.”
صالبی خاطرنشان کرد: محققان این پرونده تحت تأثیر تبلیغات گسترده شرکت در مورد فروش فوق العاده کالاهای الکترونیکی مانند تلفن های هوشمند و غیره قرار گرفته اند ، با تفاوت شدید در قیمت بازار ، واریز وجوه برای قبل از خرید ، اما به موقع آنها قول داده اند که کالا را دریافت کنند.
خاصیت متهمان پرونده را مشخص کنید
دادستان تهران در مورد جزئیات شناسایی اموال متهمان گفت: برخی از اموال متهم از جمله ۱۱ میلیارد دلار پول نقد ، چندین وسیله نقلیه لوکس و یک ملک تجاری مصادره شده است. دو داوطلب در اتومبیل های اخیر برگزار شده است ، اما به دلیل تفاوت شدید در ارزش عرفی این موارد به قیمت پایه حراج ، حراج توسط دادستان تهران ابطال شده است و تماس پیشنهادی جدیدی را با قیمت های پایه اصلاح شده اعلام کرده است (تقریباً دو برابر قیمت پایه قبلی).
کلاهبرداری از ۶،۵۴۷ نفر
وی تأکید کرد: این پرونده در حال حاضر دارای ۶،۵۴۷ شاکی است که ۳۲۸ میلیارد و ۸۶۲ میلیون تومان در کیفرخواست تخمین زده می شوند.
صالبی گفت: فروش فوق العاده برای به دست آوردن مجوزهای لازم از مؤسسات مسئول ، افزود: به دلیل عدم وجود مجوزهای لازم برای فروش فروش فوق العاده ، ضمن احضار کلیه کارمندان شرکت برای انجام تحقیقات قضایی و همچنین مشخص کردن کلیه شکایات و تعیین میزان دقیق کلاهبرداری برای متهمین شرکت و قانون شرکت.
وی خاطرنشان کرد: پس از تشکیل پرونده و شروع تحقیقات قضایی از طریق مکاتبات با شهرداری تهران ، به تمام تابلوهای تبلیغاتی این شرکت دستور داده شد تا این شرکت را از شهر جمع آوری کنند و به پلیس فتا دستور داده شد تا صفحه شرکت را در فضای مجازی مسدود کند.
تأکید بر توسعه دستورالعمل های تبلیغاتی در اسرع وقت
دادستان تهران با اشاره به نقش گسترده برخی از چهره های مشهور فرهنگی و ورزشی در این کلاهبرداری ، اظهار داشت: با پیگیری قضایی -همه افراد مشهور که برای پول تبلیغ می کردند ، وجوه دریافت شده را به حساب می آوردند. در این میان ، وزیر فرهنگ و هدایت اسلامی تصمیم گرفته شد تا فوراً برای جلوگیری از وقایع مشابه در آینده تدوین شود.
دادستان تهران همچنین گفت که در طی مکاتبات جداگانه با وزارت امور اقتصادی و دارایی وزارت امور اقتصادی و بانک مرکزی ، تأکید شده است که این موضوع مورد بررسی قرار گرفته و گزارش های اوضاع را گزارش کرده است.