گام بلند پارسیان در مسیر خروج از بنگاهداری و ایجاد بستری برای جهش تولید
به گفته بازار، این اقدام گامی مهم در جهت خروج از شرکت و تحقق فرامین مقام معظم رهبری، رعایت الزامات نظارتی بانک مرکزی و اجرای مفاد قانونی برای رفع موانع تولید تلقی می شود.
از سوی دیگر این واگذاری بخش قابل توجهی از منابع مالی بانک پارسیان را آزاد می کند که ممکن است منجر به تقویت جریان نقدی بانک، تزریق منابع به واحدهای تولیدی و کمک به اجرای شعار سال در راستای رونق تولید شود. از این رو می توان گفت این دستاورد بزرگ، پیشرفتی برای بانک پارسیان در جهت دستیابی به اهداف و تعهدات ذاتی خود است.
اقتصاددانان بر اهمیت خروج بانک ها از تجارت به عنوان پیش نیاز افزایش تولید تاکید می کنند. با واگذاری بنگاه های تجاری به مالکیت بانک ها، بهره وری افزایش یافته و اقتصاد کشور بهبود می یابد. بانکها با تامین منابع مالی کافی و کاهش ریسکهای مدیریتی میتوانند نقش موثرتری در حمایت از تولید و جذب سرمایهگذاری داشته باشند که این امر موجب ارتقای رفاه اجتماعی و کیفیت زندگی مردم نیز میشود.
به گفته کارشناسان خروج از بنگاه، رفع موانع تولید و اجرای جهش تولید سه مولفه کلیدی برای بهبود شرایط اقتصادی و صنعتی است. رهایی بانک ها از مالکیت شرکتی به افزایش بهره وری و تقویت بخش خصوصی کمک می کند و در نهایت به نفع اقتصاد کلان کشور خواهد بود. این رویکرد زمینه ساز رشد و توسعه پایدار در کشور خواهد بود.
جزئیات نهایی در مورد تحویل اوپال
در حراج ۱۶ ام مهر ۱۴۰۳ صدور واگذاری ۱۰۰ درصد سهام شرکت صنایع معدنی کیمیا کانی سازان (سهامی خاص) به بانک پارسیان مالک شرکت فرآوری مواد معدنی اوپال کانی پارس (سهامی عام) به مبلغ ۱۸۱۴۵۱۰۲۱۹۱ سهم به نمایندگی از ۷.۲% به نمایندگی از . کل سهام شرکت پس از طی مراحل قانونی و باز شدن پاکت ها در تاریخ هفدهم. مهر ۱۴۰۳ به شرکت فولاد مبارکه اصفهان (سهام عام) و شرکت توسعه صنایع معدنی کاوه پارس (سهام خصوصی) به ارزش ۶۶.۳ میلیارد تومان. باید گفت؛ سهم شرکت فولاد مبارکه اصفهان ۵۵ درصد و سهم شرکت گسترش صنایع معدنی کاوه پارس ۴۵ درصد از مشارکت فوق می باشد.