گام بلند گوشتیران در مسیر سلامت، بومیسازی و ایمنی غذایی – افق میهن
Meatran اولین مارک محصولات پروتئینی در کشور و خاورمیانه است.
مهدی سولی ، مدیرعامل هلدینگ صنعت مواد غذایی سینا ، در حال تولید و بازاریابی عصاره طبیعی عصاره طبیعی پاپریکا به مناسبت روز جهانی در مورد ایمنی مواد غذایی بود.
براساس روابط عمومی Meatran ، تولید پاپریکا عصاره مایع یک گام ارزشمند در صدمین سال زندگی پایگاه گوشت برای حفظ سلامت محصولات پروتئینی است و تأکید کرد: “تولید و ضبط این عصاره طبیعی یک عمل بهداشتی ، نوآورانه و نوآورانه در حد دانش است.”
وی با توجه به اهمیت این سرویس در نگهداری و تقویت وام برند گوشتی ، وی افزود: “در صدمین سالگرد بنیاد شرکت ، می بینیم که چگونه این شرکت وارد زمینه شکل گیری دانش می شود که به تحقیقات داخلی و ظرفیت های توسعه فنی متکی است که نقش شرکت را در بازار تازه نوظهور صنعت مواد غذایی ارائه می دهد.”
اولین مارک محصولات پروتئینی در کشور و خاورمیانه با یک قرن پیشینه و اصالت در ایران موفق به همکاری با موسسه گیاهان پزشکی در دانشگاه شهید بهشتتی شد.
عصاره Paprika به عنوان یک رنگ طبیعی ، علاوه بر بهبود محصول گوشت ، در ویتامین های A ، E ، C و B6 ، آهن و آنتی اکسیدان هایی که در فشار خون مؤثر هستند ، مشاهده ، تسکین درد و بهبود در سلامت عمومی و بهبود در استانداردهای غذایی برای محصولات پروتئین نیز مؤثر است.