گرمازدگی در این استان رکورد زد
مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شدت گرمای ناشی از افزایش دمای هوا باعث افزایش تعداد بیماران گرمازدگی در این استان شده که به اورژانس ۱۱۵ مراجعه کرده اند.
سید حسین موسوی گفت: بر اساس گزارش هواشناسی دمای هوا در اکثر شهرستان های این استان بالای ۴۰ درجه است که می طلبد مردم برای پرهیز از بیرون از منزل احتیاط بیشتری کنند.
وی افزود: در این شرایط به سالمندان، مادران باردار، کودکان، مبتلایان به بیماری های مزمن از جمله قلبی عروقی، فشار خون، دیابت و بیماران تیروئیدی برای پیشگیری از گرمازدگی هشدار داده می شود.
موسوی ادامه داد: دمای شدید هوا باعث گرمازدگی مسافران نیز شده است.
وی تصریح کرد: گرمازدگی یکی از موارد اورژانسی است که نیاز به اقدامات فوری و پیشگیرانه دارد و در این راستا با رسیدن دمای بدن به ۳۸.۵ درجه، فرآیند گرمازدگی آغاز می شود.
موسوی رسیدن دمای بدن به بالای ۴۰ درجه را نشانه گرمازدگی شدید دانست و اظهار داشت: در این شرایط می تواند عواقب ناخواسته ای برای فرد گرمازدگی ایجاد کند.
وی بیان کرد: کسانی که در نانوایی ها، جوشکاری ها، ورزشکاران، کارگران، نظافتچی ها، افرادی که در محیط باز و زیر نور آفتاب کار می کنند، گروه هایی هستند که در معرض گرمازدگی هستند.
و تصریح کرد: در اوج گرما بین ساعت ۱۱ تا ۱۶ باید بسیار مراقب بود تا دچار گرمازدگی نشود و افراد مذکور در زمان اوج گرما فعالیت خود را کاهش دهند.
موسوی ادامه داد: در این زمینه پوشش لباس بسیار مهم است و بهتر است از لباس های گشاد و رنگ روشن استفاده شود.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، همراهی نوشیدنی سرد را از ضروریات دانست و تاکید کرد: محیط های بسته و بسته باید دارای سیستم تهویه و سرمایش و استقرار افراد گرمازدگی باشد. در مقابل باد و پنکه راه حل دیگری است. مهم است.