یک ترکیب سمی که محبوب این روزهای کافههاست
پیازچه و قهوه دو ماده ای هستند که ترکیب آنها نوشیدنی جالبی نمی دهد.
اما اگر در نوشیدن و چشیدن غذاهای مختلف اهل ماجراجویی هستید، کافه لاته با پیازچه که این روزها در بین چینی ها طرفدار دارد، پیشنهاد می شود.
این روزها ده ها عکس از لاته کافه ای پوشیده شده با پیازچه در صفحات اجتماعی تیک توک یا اینستاگرام قابل مشاهده است. این نوشیدنی که ابتکار چینی هاست، عجیب ترین و غیرعادی ترین نوشیدنی است که تاکنون ساخته شده است.
برای تهیه کافه لاته با پیازچه ابتدا باید مقداری پیازچه سبز را در ظرفی خرد کرده و له کنید سپس یخ، شیر و قهوه را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در پایان کافه لاته خود را با مقدار زیادی پیازچه خرد شده بپوشانید.
هیچ کس دقیقاً نمی داند چه کسی این نوشیدنی را اختراع کرده است، اما به نظر می رسد که این معجون عجیب طرفداران زیادی دارد و کافی شاپ های چینی این نوع نوشیدنی را تهیه کرده و در اختیار مشتریان خود قرار می دهند.
«آشپزی تیره» اصطلاحی است که به غذاها و نوشیدنی های عجیب و غریبی اطلاق می شود که ذائقه افراد را به چالش می کشد و این کافه پیاز چینی نمونه ای از غذاهای تیره چینی است.