ترندهای روز

۱۰ ترکیب پیتزای بی‌نظیر که باید حتماً امتحان کنید

پایگاه خبری تحلیلی افق میهن (ofoghmihan.ir):

پیتزا یکی از آن غذاهایی است که تقریبا همه آن را دوست دارند و بخشی از جذابیت آن در قابلیت شخصی سازی آن است. ترکیب های مختلفی برای افق میهن وجود دارد و هرکسی تاپینگ های مورد علاقه خود را دارد.

بر اساس گزارش افق میهن؛ چه ساده‌ترین و کلاسیک‌ترین افق میهن‌ها را دوست داشته باشید یا بخواهید ترکیب‌های جدید جسورانه را کشف کنید، رویه‌های پیتزا تفاوت بزرگی بین یک پیتزای خوب و یک پیتزای عالی ایجاد می‌کنند.

**۱. پنیر **

پنیر! چه چیزی بهتر از پنیر؟ به نظر من پنیر یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین تاپینگ های پیتزا است.

بهترین بخش در مورد پیتزا پنیر این است که تقریباً برای همه مناسب است (البته به جز وگان ها!). چه گیاهخوار باشید و چه عاشق گوشت، می توانید بدون قضاوت با هم بنشینید و از خوردن پیتزای پنیری لذت ببرید!
البته به نظر من گوشت روی پیتزا نه تنها خوشمزه نیست، بلکه گوجه فرنگی هم جالب نیست. وقتی بچه بودم همیشه پیتزای زیتون می خوردم و الان گرفتارم.

تقریبا همیشه روی پیتزا پنیر هست. پیتزا بدون پنیر اصلا شبیه پیتزا نیست (واقعا بدون پنیر؟). علاوه بر این، در برخی از پیتزا فروشی ها، حذف رویه ها نیز می تواند هزینه را کاهش دهد.

**۲. پپرونی**

پیتزا بدون پپرونی؟ اصلا برای من پیتزا نیست! من فقط پیتزا با پپرونی میخورم.

طعم پیتزا بدون پپرونی اصلا یکسان نیست. پپرونی بافت و طعم متفاوتی ایجاد می‌کند و هر لقمه‌ای را بیش از کمی سس و پنیر می‌سازد.
من عاشق پپرونی هستم! در دهان شما ذوب می شود و وقتی ترد است، طعم شگفت انگیزی دارد. مورد علاقه من “پپرونی دو لایه” است. این عالی است.
پپرونی یکی از کلاسیک ترین تاپینگ هایی است که همیشه خوب کار می کند. بعد از خمیر، سس و پنیر، اینها بهترین مواد برای پیتزا هستند.

**۳. بیکن**

بیکن! بیکن! بیکن! چه کسی بیکن را دوست ندارد؟ (مگر اینکه مذهبی یا گیاهخوار باشید.) بیکن تقریباً با هر غذایی خوب می آید…اما نه با شکلات. من امتحانش کردم افتضاح بود
پیتزا یک کلاسیک ایتالیایی است و بیکن که به نظر من تا حدودی آمریکایی یا اروپایی است، ترکیب بسیار خوشمزه ای است.

من عاشق بیکن روی پیتزا هستم! بیکن با هر غذایی، به خصوص سیب زمینی، عالی می شود.
بیکن بهترین گوشت دنیاست! چه در صبحانه و چه در پیتزا، طعم فوق العاده ای دارد.

**۴. آناناس**

بهترین تاپینگ برای پیتزا! آناناس را با فلفل هالاپینو یا کپر شور میل کنید و این ترکیب عالی است. شاید تنها بخواهی ترکیب آناناس با سس پیتزا و پنیر فوق العاده است.

متأسفانه، آناناس روی پیتزا معمولاً انتقادهای زیادی را به دنبال دارد. اما من آن را دوست دارم! آناناس طعم و طراوت زیادی به پیتزا می دهد و به نظر من یکی از بهترین گزینه ها برای پیتزا است.

**۵. سوسیس**

سوسیس روی پیتزا بهشتی است! طعم فوق العاده ای دارد، به خصوص اگر از برندهایی مانند Giuseppe’s یا Papa John’s خریداری شده باشد.

من هم روی پیتزا بیکن را دوست دارم اما گاهی طعم قوی ندارد. اما سوسیس؟ همیشه برنده است من واقعا نمیفهمم چرا رتبه ۵ رو داره چون حداقل باید تو ۳ تا اول باشه.
سوسیس آنقدر شگفت انگیز است که نه تنها روی پیتزا، بلکه حتی روی پاستا هم عالی است.

**۶. قارچ**

اولین باری که شنیدم روی پیتزا قارچ می‌گذارند، فکر کردم، “ایکس”، زیرا از قارچ متنفرم. اما وقتی یک پیتزا با قارچ، فلفل و فلفل خوردم، عاشق قارچ شدم.

مخصوصا قارچ برای من واقعا شگفت انگیز بود. حالا من همیشه قارچ را به عنوان یکی از رویه های پیتزا می خواهم.
قارچ ها با پوسته نازک و مقداری موزارلا واقعا خوشمزه هستند.

**۷. مرغ **

مرغ بهترین تاپینگ است.

مرغ همیشه یکی از اولین افق میهن های من برای افق میهن تاپینگ است.
مرغ تقریباً با هر چیزی می آید و طعم عالی به پیتزا می دهد.

*8. ژامبون **

ژامبون… ژامبون آبدار! من تقریبا همه ی تاپینگ های پیتزا را دوست دارم، اما ژامبون یکی از بهترین هاست.

ژامبون چربی کمتری نسبت به بیکن دارد و لطیف تر است. همچنین وقتی با سیر یا پیاز مخلوط شده و در فر پخته شود، طعم فوق العاده ای به پیتزا می دهد.

**۹. زیتون**

برای من همیشه پیتزا پنیر اضافی با پپرونی و زیتون دارم.

بسیاری از مردم فکر می کنند که زیتون طعم خوبی ندارد، اما وقتی با پپرونی ترکیب شود، فوق العاده است.
برای من زیتون باید بدون هسته باشد. طعم خاص و خوشمزه ای می دهند و به همین دلیل نمی توانم پیتزا بدون زیتون بخورم.

**۱۰. پیاز**

پیاز کاراملی شده یکی از بهترین مواد رویه پیتزا است. آنها طعم شیرینی به پیتزا می دهند و به خصوص با گوشت یا پیتزاهای تند خوشمزه هستند.

پیاز با مرغ و قارچ ترکیب شگفت انگیزی ایجاد می کند. همچنین طعم پیاز کم کم محبوبیت بیشتری پیدا کرده و اکنون یکی از طعم هایی است که واقعاً یک پیتزا را متفاوت می کند.

اینها برخی از محبوب ترین تاپینگ های پیتزا هستند. کدام یک را بیشتر دوست دارید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا