۱۲ درصد سموم مصرفی کشاورزی کشور پرخطر است – افق میهن
مدیر کل دفتر سازمان نفت گفت: “حدود ۲ ٪ از سموم دفع آفات یک کشور عالی برای استفاده هستند. البته این تعداد در سالهای گذشته حدود ۲ ٪ بود.
موضوع سلامت مواد غذایی بسیار گسترده است و طبق اخبار تجاری ، ابعاد مختلف فرهنگی ، سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی را در بر می گیرد. تولید و تهیه غذاهایی که هم کمیت ، هم کیفیت و هم سلامت دارند
هرچه سلامت جسمی کمتری داشته باشد ، برای انجام کارهایی که افراد با سلامت بیشتر در روال روزمره خود پیشرفت می کند ، انرژی بیشتری انجام می دهد. در مشکلات جسمی زیر ، البته ، برخی از عوارض روانشناختی ممکن است رخ دهد که از آن یکی خستگی مردم در طول فعالیت های مختلف است.
در حال حاضر چه درصد از سموم دفع آفات و سموم دفع آفات در کشاورزی خطرناک است؟
حمید یادائی ، مدیر کل سازمان حفظ گیاهان مهر وی گفت: حدود ۲ ٪ از سموم دفع آفات کشور خطر بالایی دارند. البته این تعداد در سالهای گذشته حدود ۲ ٪ بود.
وی افزود: بیشتر این ۲ درصد سموم دفع آفات زیادی هستند که برای مبارزه با موش ها و ملخ های متعلق به سازمان حفاظت از گیاهان استفاده می شوند. شاید ۲ یا ۵ درصد از سموم دفع آفات با خطر زیاد در دست کشاورزان برای مقابله با عوامل مضر باشد.
مدیر کل دفتر سازمان نفت گفت: بیش از ۵ ٪ از سموم دفع آفات کم است و بقیه سموم ، حدود ۲ ٪ ، یک گروه سموم دفع آفات متوسط هستند. در نتیجه ، سموم اصلی کشور در گروه کم خطر قرار دارند.
معضل بخش کشاورزی
Yadai این واقعیت را رد کرد که بیشتر مشکلات ما در محصولات کشاورزی مربوط به سموم دفع آفات با سموم دفع آفات زیاد است: متأسفانه ، برخی از کشاورزان با نحوه استفاده از سموم دفع آفات با فرمول مطابقت ندارند و مصرف کافی ندارند.
وی گفت: “ما دستورالعمل هایی برای کشاورزی و آفات اختصاص داده شده به کشاورزی برای استفاده از چنین سموم دفع آفات و کنترل داریم.” برخی از کشاورزان به سموم می روند که ممکن است توصیه دوستانشان باشد یا متخصصان نیستند ، به عنوان مثال روشی که آنها را تجویز می کنند.
وی گفت: “این توصیه ها به هیچ وجه پذیرفته نمی شوند و توصیه همکاران ما در بخش” آگاهی از سازمان حفاظت از گیاهان “، که منجر به دستورالعمل های لازم می شود.
با توجه به این سؤال که چرا این نوع سموم دفع آفات باید در بازار قرار بگیرند ، مدیر کل دفتر پتیز نفتی نفت گفت: “تمام سموم موجود برای کشاورزی باید در دسترس باشند. با این حال ، اگر دستورالعمل ها رعایت نشوند ، این مشکل شخصی است که از آنها مجاز استفاده نمی کند.”
این مقام دولت کشاورزی گفت: “مشکل دیگر ما در بخش سموم دفع آفات در محصولات کشاورزی در پروتکل ها است.” معمولاً در صورت قرار گرفتن این محصول در سایر کشورها مورد آزمایش قرار می گیرند. اگر در خارج از دستورالعمل های تولید محصولات سموم دفع آفات استفاده می شود ، به هیچ وجه وارد بازار نخواهید شد.
برای پاسخ به این سؤال برای پاسخ به اینکه آیا بازگشت گیاهان از برخی کشورها مانند روسیه این بود: “مشکلی که برای فلفل دلمه ای روسیه اتفاق افتاد این بود که ما خودمان سموم دفع آفات بودیم و روسیه سموم دفع آفات خود را داشتیم.” پس از آن ، روسیه سیاهههای مربوط به خود را به ایران فرستاد ، که من می خواهم از محصولات در نظر گرفته شده برای بازار روسیه استفاده کنم. در نتیجه ، محصولات ما مشکلی نبودند و در اروپا مصرف می شدند.
وی افزود: “هر کشوری برای خرید و واردات مواد غذایی از کشورهای دیگر می تواند پروتکل های خاص خود را تعیین کند.”
کشت برنج از سموم سیستماتیک تا تماس
مدیر کل دفتر نفت نفتی سازمان حفاظت از گیاهان نیز گفت که ما در بحث برنج مشکلی نداریم. خوشبختانه ، براساس گزارش های سازمان غذا و دارو ، برداشت سفر ما برای دو یا سه نفر باقی مانده در دو سال گذشته مسموم نبود.
وی گفت: “دلیل این امر سموم مورد استفاده ، نه سیستماتیک ، نه سیستماتیک بلکه بذر برنج است.”
Yadai در مورد عدم صادرات در دو سال گذشته و بیش از ۲ ٪ از برنج داخلی در سال ۲ گفت: “خروجی قیمت ها توضیح داده شده است. قیمت برنج وارداتی ارزان تر از برنج داخلی است. در صورت صادر شدن ، برنج ایرانی از نظر قیمت نمی تواند با برنج خارجی رقابت کند. اگر مصرف برنج در کشور به دلیل تولید گران قیمت داخلی کاهش یافته باشد.
وی گفت: کشاورزان با کاهش قدرت خرید گیاهان باقی می مانند و مردم سال گذشته برنج خریداری می کنند که ارزان تر است.
تفاوت پروتکل های ملی از یک کشور به کشور دیگر
در این سؤال که آیا گیاهان کشاورزی ما سموم و سموم دفع آفات نیستند که در این محصولات باقی مانده اند ، “مقام دولتی از جمله کشور ما و کشورهای صادراتی ، پروتکل برای مصرف دارد ؛ به عنوان مثال پروتکل های اروپایی سخت تر از سایر کشورها هستند ، در حالی که پروتکل ایالات متحده بسیار ساده تر است.
یدای گفت: “بسته به میزان مصرف محصول در کشور مورد نظر ، پروتکل ها ممکن است سخت تر باشند.” به عنوان مثال ، از آنجا که مصرف سبزیجات و سبزیجات در کشور پروتکل های سخت تری برای استفاده از سموم برای محصولات وارداتی است. یا به عنوان مثال ، برای گندم زیرا زیاد است زیرا زیاد است ، کمترین میزان سموم رد می شود. این به سیاست کشور هدف و غذای آنها برمی گردد. پروتکل های گندم برای کشور ما مهم است زیرا مردم آمریکا و آمریکای شمالی و اروپا از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.
وی گفت: پروتکل های موجود در ایران ممکن است در کشوری مانند هند یا عراق مورد احترام قرار نگیرند و پروتکل های ما می توانند سختگیرانه باشند.
مدیر کل دفتر نفت نفت در پاسخ به این سؤال که ۵ ٪ از سموم دفع آفات باید امسال با ریسک بالا چه چیزی از بین بروند ، “تعداد مشخصی وجود ندارد ، اما تلاش پایین تر از این است ، زیرا ما توسط سموم دفع آفات با ریسک کم و سیستم های اساسی تأیید می شویم.” در حال حاضر بیش از ۵ سموم دفع آفات گیاهی در کشور تولید می شوند.
منبع: مهر