۳۰ هزارتن گندم باکیفیت وارد مازندران شد | مردم باید نان با کیفیت مصرف کنند
تلای گفت: “مردم مازندران باید نان با کیفیت مصرف کنند و کارخانه های آرد باید آرد با کیفیت بالا را به نانوایی ها تحویل دهند و اگر نظارت مدیران به درستی انجام شود ، مطمئناً مشکلی پیش نخواهد آمد.”
براساس بانک اطلاعاتی اطلاعات Diarmirza ، معاون امور اقتصادی و امور گردشگری استان مازنداران از نظارت جدی بر کیفیت آرد و پخت نان در استان خبر داد.
محمد ابراهیم تولای با اشاره به حساسیت ویژه مدیریت ارشد استان در مورد تغذیه و سلامت جامعه ، گفت: “سلامت و تغذیه مردم هر روز نگران مدیران استان است زیرا این یک تقاضای مردمی است.”
وی گفت: اگر کیفیت آرد در استان کم باشد ، دولت عمومی باید پاسخگو باشد و اگر آرد با کیفیت بالایی باشد اما نان خوب پخته نشده است ، باید نانوایان و اتحادیه اخبار پاسخگو باشند و نظارت بر این مسئولیت فرمانداری است.
تلای گفت: “مردم مازندران باید نان با کیفیت مصرف کنند و کارخانه های آرد باید آرد با کیفیت بالا را به نانوایی ها تحویل دهند و اگر نظارت مدیران به درستی انجام شود ، مطمئناً مشکلی پیش نخواهد آمد.”
معاون رئیس امور اقتصادی و امور گردشگری مازنداران افزود: هر کارخانه ای که نتواند آرد با کیفیت بالا تولید کند و با کاهش سهمیه و ادامه این کار بسته شود.
وی معیار تعیین کیفیت آرد را به عنوان نتایج آزمایشات با کیفیت و رضایت مردم توصیف کرد و گفت: “نزاع کارخانه های آرد کاهش می یابد و به کیفیت آرد با کیفیت اضافه می شود.”
تولی از حمل و نقل آرد در استان هوشمندانه خبر داد و اظهار داشت: حمل و نقل آرد از کارخانه به نانوایی مورد نظارت و نظارت قرار می گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و امور گردشگری فرماندار مازندران ادامه داد: نظارت ملموس و نامشهود بر تولید کیفیت و آرد و پخت نان در استان افزایش می یابد و توزیع آرد بر اساس کیفیت پخت های نانوایی است که بهتر پخته می شود.
در پایان ، وی از ورود ۶۰۰۰ گندم با کیفیت بالا در استان خبر داد و گفت: “با پیگیری ، کشتی حامل ۵ تن گندم با کیفیت بالا برای افزایش کیفیت آرد تولید شده در مازندران در بندر مازندران تخلیه می شود.”