اخبار اقتصاد ایران

۳۰ هزارتن گندم باکیفیت وارد مازندران شد | مردم باید نان با کیفیت مصرف کنند

تلای گفت: “مردم مازندران باید نان با کیفیت مصرف کنند و کارخانه های آرد باید آرد با کیفیت بالا را به نانوایی ها تحویل دهند و اگر نظارت مدیران به درستی انجام شود ، مطمئناً مشکلی پیش نخواهد آمد.”

براساس بانک اطلاعاتی اطلاعات Diarmirza ، معاون امور اقتصادی و امور گردشگری استان مازنداران از نظارت جدی بر کیفیت آرد و پخت نان در استان خبر داد. ‎

محمد ابراهیم تولای با اشاره به حساسیت ویژه مدیریت ارشد استان در مورد تغذیه و سلامت جامعه ، گفت: “سلامت و تغذیه مردم هر روز نگران مدیران استان است زیرا این یک تقاضای مردمی است.”

وی گفت: اگر کیفیت آرد در استان کم باشد ، دولت عمومی باید پاسخگو باشد و اگر آرد با کیفیت بالایی باشد اما نان خوب پخته نشده است ، باید نانوایان و اتحادیه اخبار پاسخگو باشند و نظارت بر این مسئولیت فرمانداری است.

تلای گفت: “مردم مازندران باید نان با کیفیت مصرف کنند و کارخانه های آرد باید آرد با کیفیت بالا را به نانوایی ها تحویل دهند و اگر نظارت مدیران به درستی انجام شود ، مطمئناً مشکلی پیش نخواهد آمد.”

معاون رئیس امور اقتصادی و امور گردشگری مازنداران افزود: هر کارخانه ای که نتواند آرد با کیفیت بالا تولید کند و با کاهش سهمیه و ادامه این کار بسته شود.

وی معیار تعیین کیفیت آرد را به عنوان نتایج آزمایشات با کیفیت و رضایت مردم توصیف کرد و گفت: “نزاع کارخانه های آرد کاهش می یابد و به کیفیت آرد با کیفیت اضافه می شود.”

تولی از حمل و نقل آرد در استان هوشمندانه خبر داد و اظهار داشت: حمل و نقل آرد از کارخانه به نانوایی مورد نظارت و نظارت قرار می گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و امور گردشگری فرماندار مازندران ادامه داد: نظارت ملموس و نامشهود بر تولید کیفیت و آرد و پخت نان در استان افزایش می یابد و توزیع آرد بر اساس کیفیت پخت های نانوایی است که بهتر پخته می شود.

در پایان ، وی از ورود ۶۰۰۰ گندم با کیفیت بالا در استان خبر داد و گفت: “با پیگیری ، کشتی حامل ۵ تن گندم با کیفیت بالا برای افزایش کیفیت آرد تولید شده در مازندران در بندر مازندران تخلیه می شود.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا