ارزهای دیجیتال

9 استانی که با پدیده فرونشست درگیری بیشتری دارند / چه خطراتی در پیش است؟

پدیده پایین آمدن ۳۰ استان کشور را بلعید و تنها تا به امروز گیلان یقین داشت که این چالش قطعی است ، اما برخی از استان ها بسیار مهم هستند. علی بیت اللهی ، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات جاده ، مسکن و توسعه شهری ، در مصاحبه ای با اخبار تجاری گفت که چهار استان سالانه بیش از ۱۰ سانتی متر در سال کاهش می یابد و این پدیده خطرات جدی برای محیط زیست کشور و زیرساخت های اساسی دارد.

به گفته افق میهن ، پدیده کاهش در بسیاری از استان های کشور به مرحله بحرانی رسیده است. در حالی که جهان به بیش از چهار میلی متر زمین در سال نگاه می کند ، متوسط ​​پدیده سالانه در ایران به حدود ۱۸ سانتی متر رسیده است.

هنگامی که علی بیتولایی ، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات جاده ها و توسعه شهری ، به وزارت جاده ها و توسعه شهری اخبار تجاری او می گوید وقتی نرخ غیبت در حدود ۲ سانتی متر در سال می رسد ، اوضاع بسیار مهم است و اکنون چهار استان فراتر رفته اند.

اما در کدام استانها مهم تر است؟

۹ استان با کاهش پدیده بیشترین درگیری را دارند

به گفته بیت اللهی ، شاخص های مختلفی برای رتبه بندی استانها در این زمینه وجود دارد. به عنوان مثال ، مساحت مناطق جذب کننده ، شاخص چگالی ، تعداد شهرها در چنین مناطق و نرخ های بعدی.

بیشترین میزان مناطق پایین آمدن

وی از خوراسان رازوی ، فارس ، کرمان و اصفهان به عنوان چهار استان با بزرگترین منطقه پایین آمدن یاد می کند.

پس از Abeitollahi West Azbaijan ، Semnan ، Yazd ، Golestan و Tehran از جمله استانهایی هستند که بیشترین چالش ها را دارند.

بالاترین شاخص چگالی کاهش

یکی از اعضای دانشکده جاده ها ، مسکن و توسعه شهری توضیح می دهد که استان ها همان منطقه را ندارند. اگر وسعت مناطق جذب کننده در منطقه کلی استان ارزیابی شود ، بر این اساس نوعی شاخص پایین آمدن به دست می آید.

تهران ، خوراسان رازوی ، گلستن و هامدان چهار استان هستند که وی می گوید که آنها در پیش زمینه هستند.

بیشتر شهرها در پایین آمدن مناطق

بیتولایی گفت: “استان های اصفهان ، خوراسان رازوی ، فارس و تهران بزرگترین شهرها را در مناطق پایین بیاورید که از ۵۸ ، ۲ ، ۲ یا ۵ تشکیل شده است.”

بالاترین میزان فروپاشی سقوط کرد

وی گفت: “تعداد یا میزان پدیده کاهش در بخش های مختلف هر استان است ، اما در بیشترین تعداد در یک منطقه کرمان سرهنگ است.” “در منطقه بحرین رافسانجان ، کاهش بیش از ۵ سانتی متر در سال به دست آمده است.”

این محقق از Alborz به عنوان مقام دوم یاد می کند و ادامه می دهد: “جنوب استان و صفحه Hashhtgerd به تعداد زمین های کاهش بیش از ۵ سانتی متر در سال رسیده است.”

به گفته وی ، استان های قم و تهران با کاهش سالانه بیش از ۵ سانتی متر و فارس ، ایسفاهان ، سمنان ، گلستان و آذربایجان غربی از دیگر استان ها با بیش از ۱۰ سانتی متر در یک شرایط بحرانی هستند.

به گفته این مقام ، در مجموع ۹ استان بیشترین درگیری را با افت به روش های مختلف دارند.

مرگ هادی آبهای زیرزمینی مهمترین وضوح طبیعی است

پدیده کاهش در ۳۰ استان کشور درگیر بود که می تواند عواقب شدیدی داشته باشد.

Bitalehi خطرات جلسه زمین را دو محیط طبیعی و مصنوعی می داند و افزود: “مهمترین و بزرگترین آسیب به طبیعت ، از بین رفتن یا مرگ مدیران آب زیرزمینی است. این بدان معنی است که لایه های زیرزمینی دیگر قادر به آب گرفتن نیستند.

محیط اطراف ، کشاورزی و امنیت غذایی کشور در معرض خطر است

این پدیده در محیط زیست ، کشاورزی و امنیت غذایی را “بسیار خطرناک” توصیف می کند و توضیح می دهد: “اگر مدیر آب زیرزمینی یک منطقه محکم باشد و در قطره درگیر باشد ، حتی اگر بارش افزایش یابد ، به زمین نفوذ نمی کند.”

بیتولایی افزود: “در چنین شرایطی ، کف سطح دیگر مستعد کشت نیست و از طرف دیگر ، سطح کشور به یک بیابان تبدیل می شود.” “به همین دلیل است که پدیده ریزش می تواند باعث آسیب جبران ناپذیری به کشاورزی ، محیط زیست و منابع طبیعی شود.”

یکی از اعضای مرکز جاده ، مسکن و تحقیقات توسعه شهری نیز تأکید کرد: “توسعه کاهش در یک منطقه غیرقابل برگشت است و اگر لایه های زیرزمینی محکم باشد ، هرگز به وضعیت اصلی آن برنگشته اند.” بر این اساس ، جلوگیری از این پدیده و گسترش مهم است. “

شیوع پایین آمدن در ساختمانها در طول زمین لرزه خطرناک است

بیتولایی همچنین خطرات سقوط برای محیط های مصنوعی را نشان می دهد و می گوید: “ساخت و ساز که در یک کشور قرار دارد ملی یا شخصی است ، اما آنها از آسیب در امان نیستند.”

به گفته وی ، جلسه زمین می تواند به ساختمانهایی منجر شود که می توانند در زمان وقوع زلزله منجر به تخریب شوند.

موارد خسارت به زیرساخت ها با پایین آمدن ثبت شد

بیتولایی می گوید: “پدیده کاهش می تواند به زیرساخت هایی مانند نفت ، گاز ، گاز ، آب و فاضلاب ، برج های فشار زیاد و ارتباطات از راه دور آسیب برساند.” علاوه بر این ، سیستم های حمل و نقل مانند خطوط ریلی ، خیابان ها و فرودگاه ها بی خطر نیستند. به عنوان مثال ، گاهی اوقات فروپاشی در بعضی از خیابان ها گزارش می شد. “

به گفته وی ، نمونه هایی از این پدیده زیرساخت ها ، شریان های مهم برای اقتصاد و انرژی و سیستم های حمل و نقل کشور به روش های مختلفی ثبت شده است.

نیمی از منطقه بافتهای تاریخی در عرض زمین پایین آمده است

یکی از مهمترین پیامدهای سقوط ، آسیب احتمالی به بناهای تاریخی و فرهنگی است و می افزاید: “متأسفانه ، آثار مادی و ملموس برای پایین آوردن زمین در مزرعه یا منطقه برخی از این آثار مانند Rossam ، Persepolis ، بسیاری و میدان Naghsh.”

بیتولایی می گوید: “رتبه بندی ها نشان می دهد که نیمی از مساحت بافت تاریخی مشخص شده در محدوده غرق شدن است.”

پدیده پایین آمدن

تصویر هوش مصنوعی از آینده سقوط در ایران و آسیب های احتمالی به مناطق مسکونی و زمینه تاریخی کشور

غرق شدن پدیده هایی مانند بیماری روی زمین رشد می کند

“خطرات پایین آمدن به تدریج آشکار می شوند و به اندازه ناوشکن های زلزله ملموس نیستند.

وی گفت: “خسارت ناشی از کاهش معمولاً با پایان کار انجام می شود ، اما اکنون تأثیرات آن در زمینه های مختلف کشور ثبت شده است.”

بیتولایی تأکید می کند که روند رد در کشور شامل بسیاری از زیرساخت ها در طی پنج سال آینده خواهد بود.

نیاز به اصلاح الگوهای توسعه شهری و کشاورزی

گزارش اخبار مصرف کنندهپدیده غرق شدن در ایران فراتر از سطح هشدار است و صدای بحرانی آن شنیده می شود. تخریب زیرساخت های ملی و همچنین بناهای فرهنگی و فرهنگی ، تهدید زندگی شهری و خسارت به مناطق مسکونی ، آسیب به مناطق کشاورزی ، روند مهاجرت روستایی و افزایش حساسیت به زلزله عواقب احتمالی است.

کارشناسان شامل مواردی از قبیل اصلاح مدیریت منابع آب ، تغییر در الگوهای توسعه شهری ، تغییر در الگوی کشت ، مناطق امتناع ، جمعیتی و صنعتی در مناطق کم آب ، تقویت نظارت برای جلوگیری از مصرف غیر ضروری منابع آب ، توسعه برنامه ریزی زمین و افزایش آگاهی بین کارمندان دولت و مردم از جمله اقدامات قابل توجه است.

پدیده پایین آمدن

تصویر هوش مصنوعی از آینده سقوط در ایران و آسیب های احتمالی به مناطق مسکونی و زمینه تاریخی کشور

در کدام شهرها بررسی دو گزارش بار جمعیت در معرض خطر است؟ و استان های درگیر با آب و کاهش بحران. مصرف آب در کشاورزی پیشنهاد شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا