بانک و بیمه

افزایش هیجانی قیمت طلا، سکه و ارز به دلیل تقاضای بالا |احتمال افت قیمت طلا زیاد است

بازار؛ گروه بانک و بیمه: اگرچه اجرای سیاست ارزی بانک مرکزی طی یک سال گذشته شرایط آرامی را در بازار ارز به همراه داشته است، اما قیمت ها در بازار ارز گاهی به دلیل رویدادهای سیاسی و تحولات منطقه ای تغییر می کند. به عنوان مثال با حمله نیروهای حماس به رژیم صهیونیستی قیمت ارز در بازار آزاد افزایش یافت اما این افزایش قیمت دوام نیاورد و در کمتر از یک هفته نرخ ها به حالت اولیه بازگشت. پس از حمله اخیر آمریکا و انگلیس به یمن، قیمت ارز در بازار آزاد افزایش یافته و این افزایش قیمت بر قیمت ها در بازار طلا و سکه تاثیر گذاشته است.

به گفته کارشناسان، افزایش قیمت ها هیجانی است و با توجه به کنترل بانک مرکزی بر بازار ارز، بعید است که دوام داشته باشد. زیرا این بانک به خوبی پاسخگوی نیاز متقاضیان ارز واقعی در بازارهای رسمی است. البته برخی از اقتصاددانان معتقدند; از آنجایی که افزایش قیمت کالاها در بازار احساس می شود، افزایش تدریجی نرخ ارز نیز طبیعی به نظر می رسد، اما افزایش قیمت این ماده اولیه مهم تاثیر بسزایی در رشد سطح عمومی دارد. قیمت ها در بازار باید به خوبی مدیریت و کنترل شده است.

مدیریت بانک مرکزی در تثبیت قیمت ارز بیانگر آن بوده است که این بانک توانا یی خوبی در کنترل این بازار دارد، در چنین شرایطی برخی نباید از سر هی جان فریب افزایش نرخ ارز را مصرف کنند زیرا چنین افزایش قیمتی مانند ماه های گذشته موقتی بوده و بازاری بوده است. به زودی کنترل کنید که کار می کند

توانایی بانک مرکزی در کنترل قیمت ارز و سکه

از آنجایی که اکنون بانک مرکزی با اجرای اقدامات اساسی برای ساماندهی بازار ارز از رشد غیرمنطقی این کالا جلوگیری کرده است، به طوری که ماه هاست نرخ دلار در محدوده ۵۰ هزار تومان قرار دارد، این نوع مدیریت نشان می دهد که این بانک دارای توانایی خوب برای کنترل بازار وجود دارد. در چنین شرایطی عده ای فریب افزایش نرخ ارز را نخورند، چرا که چنین افزایش قیمتی مانند چند ماه گذشته موقتی است و به زودی بازار کنترل خواهد شد. البته امروزه عده ای از سر ناآگاهی وارد بازار ارز می شوند و به خرید دلار یا سایر ارزها می پردازند بدون اینکه بدانند اتفاقی که این روزها در بازار ارز می گذرد، شوکی بیش نیست و تصمیمات عجولانه و هیجانی برای خرید ارز می تواند پایان یابد. مضر بودن او بودن

نمونه آن افزایش غیرمنطقی قیمت دلار در ماه های اخیر در پی حمله نیروهای حماس به رژیم صهیونیستی بود. خیلی ها با فرض افزایش شدید قیمت ارز وارد این بازار شدند و اقدام به خرید ارز کردند. اما بعد از ۳ روز و در نتیجه قیمت ها متضرر شد. اکنون سوداگران در کمین هستند و سعی دارند با اخاذی از فرصت مناسب برای متشنج کردن بازار ارز استفاده کنند، در حالی که در بازار واقعی ارز، یعنی مبادلات مرتبط با معامله گران و شرکت ها، میزان عرضه ارز وجود دارد. بسیار بیشتر از تقاضای بانک مرکزی است.

با توجه به اتفاقات اخیر و تحولات سیاسی و بین المللی منطقه از جمله بمباران یمن توسط آمریکا و انگلیس، قیمت ارز از یک سو و قیمت جهانی طلا از سوی دیگر متفاوت بوده است. با چرخه رشد، این مشکل باعث شده است که قیمت ها در بازار طلا و سکه نیز تغییر کند و افزایش یابد

افزایش قیمت طلا و سکه احساسی و متاثر از تحولات منطقه است

رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: افزایش غیرمنطقی قیمت ارز در بازار آزاد بر افزایش قیمت در بازار طلا و سکه تاثیرگذار است. رشد قیمت ارز در کنار افزایش اقتصاد جهانی باعث شده تا این روزها قیمت سکه و طلا افزایش یابد. محمد کشتی آرای در گفت و گو با خبرگزاری “بازار” توضیح: با توجه به اتفاقات اخیر و تحولات سیاسی و بین المللی منطقه از جمله بمباران یمن توسط آمریکا و انگلیس، قیمت ارز از یک سو و قیمت جهانی طلا از سوی دیگر افزایش یافته است. این مشکل در عین حال منجر به تغییرات و افزایش قیمت در بازار طلا و سکه شده است.

به گفته وی، افزایش نرخ جهانی آناس ناشی از مشکلات سیاسی و بین المللی و تحولات اخیر منطقه است که در روزهای اخیر ۱۸ دلار به ازای هر آناس جهانی افزایش یافته است، از سوی دیگر قیمت ارز در بازار آزاد که عمدتاً هیجانی است، افزایش یافته و منجر به افزایش قیمت در بازار سکه و طلا شده است. این افزایش قیمت که در ماه های اخیر بی سابقه بوده، باعث شده افراد زیادی برای خرید طلا و سکه راهی این بازار شوند.

با توجه به در پیش بودن اعیاد و مراسم عروسی در ماه های رجب و شعبان، تقاضا برای خرید سکه و طلا نیز افزایش می یابد. از طرفی اگر تقاضا برای خرید در بازار افزایش یابد، این امر باعث افزایش هیجانی قیمت ها می شود. دروغ ها هم اتفاق می افتد و قیمت ها در این بازار بالا می رود

افزایش تقاضا برای خرید سکه و طلا گران قیمت در بازار!

این کارشناس بازار طلا خاطرنشان کرد: اگرچه این روزها قیمت طلا و سکه در بازار بالاست، اما تقاضا برای این گونه کالاها نیز افزایش یافته است. خرید سکه ای با بیش از ۷ میلیون حباب که تنها در ۲ روز گذشته ۲ میلیون حباب به قیمت آن اضافه شده است. کشتی آرای با بیان اینکه رشد تقاضا در این روزها ناشی از چند عامل است، گفت: با توجه به اینکه در ماه های پایانی سال قرار داریم، معمولا سالانه افراد زیادی برای خرید سکه به بازار طلا مراجعه می کنند.

از سوی دیگر با توجه به در پیش بودن اعیاد و مراسم عروسی در ماه های رجب و شعبان، تقاضا برای خرید سکه و طلا نیز طبق روال گذشته افزایش می یابد. به گفته وی، زمانی که تقاضا برای سکه و طلا در بازار افزایش می یابد به افزایش هیجانی کاذب قیمت منجر می شود و قیمت ها نیز در این بازار افزایش می یابد. در هر صورت عوامل متعددی دست به دست هم داده اند تا قیمت طلا و سکه در بازار در مسیر رشد قرار گیرد. در صورت کاهش نرخ ارز در روزهای آینده قطعا قیمت طلا و سکه در اثر کاهش نرخ ارز کاهش خواهد یافت.

با توجه به تاثیر رشد غیرمنطقی ارز در بازار آزاد و همچنین افزایش قیمت جهانی طلا، قیمت سکه حباب دار افزایش یافته است به طوری که هر قطعه سکه جدید با طرح جدید به ۳۲ میلیون رسید. ، و دیروز به ۱۹۶۰۰۰ تومان رسید.

افزایش حباب قیمت سکه؛ حباب سکه به بیش از ۷ میلیون رسید

بر اساس این گزارش، از سوی دیگر قیمت غیرواقعی دلار در بازار آزاد به دلیل تاثیر رشد غیرمنطقی ارز در بازار آزاد و همچنین افزایش قیمت جهانی طلا به بیش از ۵۲ هزار تومان رسیده است. ، قیمت سکه حبابی افزایش یافته است، بنابراین هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید دیروز شنبه در بازار تهران با ۳۸۳ هزار تومان افزایش نسبت به پنجشنبه ۳۲ میلیون و ۱۹۶ هزار تومان فروخته شد. هر قطعه سکه تمابهار طرح قدیم با ۲۷۵ هزار تومان افزایش نسبت به قیمت روز گذشته ۲۸ میلیون و ۷۹۵ هزار تومان معامله شد.

نیم سکه ۱۷ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان، ربع سکه ۱۱ میلیون و ۵۴۵ هزار تومان و سکه گرمی ۶ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان فروخته شد. در حالی که حباب سکه امامی ۷ میلیون و ۱۵۵ هزار تومان و حباب سکه بهار آزادی ۳ میلیون و ۷۸۳ هزار تومان است. اگرچه این روزها قیمت ها در بازار طلا، سکه و ارز افزایش یافته است، اما کارشناسان می گویند در مواقعی که ریسک معامله در این بازارها و در این شرایط خاص بسیار زیاد است، سرمایه گذاران نباید وارد چنین بازارهایی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا